Παρελθόν ο Κ. Σταματίου από το ΓΣ Αλμυρού, αναλαμβάνει ο Θ. Θεοδώρου

Ο Κώστας Σταματίου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Γ.Σ. Αλμυρού, αιφνιδιαστικά. Η απομάκρυνση του έμπειρου τεχνικού λήφθηκε από την πλευρά της διοίκησης, καθώς εκεί αναμένεται να εμπλακούν νέα πρόσωπα κι αυτός ήταν ο βασικός λόγος που επήλθε το διαζύγιο στις δυο πλευρές. Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος προπονητής…

του Γ.Σ. Αλμυρού θα αναλάβει ο Θάνος Θεοδώρου, που πέρσι είχε το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στην ομάδα της Νίκης Βόλου, επί προεδρίας Στέλιου Βούλγαρη.
Ο κ. Θεοδώρου κατέχει δίπλωμα Α’ ΟΥΕΦΑ. Ξεκίνησε ως προπονητής της Δραπετσώνας και κατόπιν εργάστηκε σε ομάδες Δ’ εθνικής κατηγορίας, όπως η Πειραϊκή, οι Σοφάδες, ο Αστέρας Καρδίτσας, η ΑΕ Διμηνίου, ο Ρήγας Φεραίος, ο ΑΟ Καρδίτσας, ο Πυργετός και οι Ν.Α. Νίκης.
Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η έλευση των νέων προσώπων που θα πλαισιώσουν το διοικητικό σχήμα, εκτός από την αλλαγή του προπονητή, θα φέρουν και ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ, ανάγκη που είχε τεθεί υπόψη της διοίκησης κι από τον προηγούμενο, πλέον, προπονητή Κώστα Σταματίου.
Σε ότι αφορά τον Κώστα Σταματίου, σε επικοινωνία που είχε το «goalpost.gr», επιβεβαίωσε το γεγονός ότι πλέον δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των «κυανόλευκων», χωρίς να επιθυμεί να μπει σε λεπτομέρειες, ωστόσο δεσμεύτηκε ότι αύριο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις