Σε καλό δρόμο ο Παγασητικός, 3-0 τον Εθνικό Βόλου

Ο ΑΣ Παγασητικός Αλυκών αντιμετώπισε τον Εθνικό Βόλου σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη χθες (Σάββατο, 3/9) στο γήπεδο Αγίας Παρασκευής Βόλου. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 19:00. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε εκείνη του Παγασητικού, η οποία επικράτησε των «κιτρινόμαυρων» με 3-0.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς είχε τον πρωτοβουλία τον κινήσεων, ενώ δημιούργησε και πάρα πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Εθνικού. Αντίθετα, το σύνολο του Παναγιώτη Ζορδομπά δεν ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, με απαοτέλεσμα να πληρώσει τα λάθη του και να δεχθεί τρία τέρματα σε διάστημα 18 λεπτών.

Δεκαέξι λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Μπερτζέμης έβγαλε ωραία σέντρα στον Περιβολιώτη, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τους «κυανόλευκους». Στο 26′ και πάλι ο Περιβολιώτης με γυριστό σουτ από σέντρα του Ρουμπάτη, διπλασίασε τα τέρματα του Παγασητικού. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 34′ ο Ρουμπάτης με προσωπική του ενέργεια και ιδανικό τελείωμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Εθνικός Βόλου είχε δύο καλές στιγμές με τον Τσεκούρα στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Στο 15′ το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο Καγιάννης, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, το κοντινό σουτ που επιχείρησε ο ίδιος από πλεονεκτική θέση, έφυγε εκτός εστίας.

Ο Παγασητικός έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον τεχνικό της ομάδας, Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο, να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του. Επίσης, ικανοποιημένος από τους παίκτες του έμεινε και ο προπονητής του Εθνικού Βόλου, Παναγιώτης Ζορδoμπάς, διότι εκείνοι έδειξαν καλά στοιχεία, κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Σκόρερ: 16′, 26′ Περιβολιώτης, 34′ Ρουμπάτης
Κίτρινες:

ΑΣ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ ΑΛΥΚΩΝ: Καγιάννης, Καλαντζής, Στρούγγης, Μπερτζέμης, Καψιώτης, Μυλωνάς, Γκατζούνας, Σίμος, Ρηγίνος, Περιβολιώτης, Ρουμπάτης.
Για τον Παγασητικό αγωνίστηκαν επίσης και οι: Κορέντης, Ξηρομερίτης, Καρανικολάου, Δώσσας, Λάιος, Γιαννακόπουλος, Βουρδάκης, Μπούρντα, Μπραχόλη,Χριστογιαννούλας, Κικίδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μπέικος (46′ Σάμπα), Σεραφίδης (65′ Γκατζής), Α. Σκοτεινιώτης, Κερμελής (46′ Σημεωνίδης), Τίγκας, Μωραΐτης (46′ Πελεκάνος), Κοκκινός (75′ Ζ. Σκοτεινιώτης), Παλάσης, Τσεκούρας, Παλάτζας (46′ Αλτίνης), Κοθώνας (46′ Βέργος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις