Ευχές… Τζήμα σε Ελευθεριάδη

Ευχές με υπονοούμενα έστειλε στον κ. Ελευθεριάδη, ο κ. Τζήμας, με αφορμή την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ. Οι δύο άντρες γνωρίζονται καθώς και οι δύο διετέλεσαν παράγοντες σε ομάδες της Πιερίας. Η σχετική ανακοίνωση του κ. Τζήμα:

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου Σάκης Τζήμας εύχεται στο πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας καλή επιτυχία και δηλώνει σχετικά με το θέμα:

“Μετά από τρεις μήνες σκληρής δουλειάς, τόσο δικής μου, όσο και της Δ.Ε, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τις γερές βάσεις που δημιουργήσαμε σε όλα τα επίπεδα, ομάδα, ακαδημίες , υποδομές μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις και πολλά ακόμη. Εκλεγμένος πλέον πρόεδρος στην ιστορική αυτή ομάδα, σε Γενική Συνέλευση που είχε πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Forum, όπου με 114 «ΝΑΙ» και μόλις 10 «ΟΧΙ», εκλέχθηκα πανηγυρικά.

Ως πρόεδρος μέχρι τότε ερασιτεχνικού σωματείου στην Πιερία και μετά την εκλογή μου ως προέδρου της Νίκης Βόλου, αντευχήθηκα από καρδιάς όσους με συνεχάρησαν, στους έως τότε συμπολίτες μου, δημοσιογράφους καθώς και άρχοντες της Πιερίας και ΔΕΝ ήταν λίγοι. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. Ελευθεριάδης και πλέον υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, φρονώ θεώρησε σωστό αντ’ αυτού, όπως και τελευταία κυκλοφορεί ΚΑΙ ουδόλως με ενδιαφέρει, να σπεύσει …. να με χαρακτηρίσει ….τηλεφωνικά…σε Βολιώτη…. Ότι είναι αυτός μάλλον και όχι εγώ;……. Δεν με απασχόλησε ποτέ το γεγονός , καθόσον η καθαρότητα και τα πιστεύω μου για το ποδόσφαιρο, ήταν αυτή που με οδήγησε στην ηγεσία της Νίκης Βόλου, μιας ομάδος πλέον καθαρής, ιστορικής που θα αγωνίζεται όπως παλιά ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ, μόνο που φοράμε την φανέλα είπα πολλές φορές, της Νίκης Βόλου πρέπει να την ματώνουμε.

Η αναπαραγωγή του ότι στον κ. Ελευθεριάδη είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκία-δωροληψία στο πλαίσιο του σκανδάλου των στημένων αγώνων, γνωστό και ως Koriopolis ( http://www.sdna.gr/podosfairo/article/239870/eixe-emploki-sta-stimena-o-dimitris-eleytheriadis ) δεν με απασχολεί. Εγώ προσωπικά του εύχομαι καλή επιτυχία!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις