Έχανε 0-2, ισοφάρισε 2-2 τον Αγρ. Αστέρα η Πύδνα

Δυνατό φιλικό έγινε στο Κίτρος μεταξύ της Πύδνας και του Αγροτικού Αστέρα, όπου οι δυό ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκόρ 2-2. Η Πύδνα ατύχησε στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 12΄ όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά του Ραπτόπουλου ο Κυπαρίσσης τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, δεν πρόλαβε…

…με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια και σε αντεπίθεση του Αγροτικού Αστέρα στο 16΄ο επερχόμενος Γκέσιος έκανε το 0-1. Και πάλι ο Κυπαρίσσης στο 22′ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι αφού το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Στο 30΄ο Γκόντοβος με κεφαλιά έγραψε το 0-2 παρά την προσπάθεια του Αλυσανδράτου ο οποίος απέκρουσε την μπάλα. αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι είχε περάσει την γραμμή. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ανήκει δικαιωματικά στους φιλοξενούμενους και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πύδνα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και από τα πρώτα ακόμη λεπτά έδειξε τις διαθέσεις της κλείνοντας τον Αγροτικό Αστέρα στην περιοχή του.

Το γκόλ δεν άργησε να έρθει και στο 53′ ασίστ του Μακράκη στον Μενεγκούσο μέσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων και το σκορ έγινε 1-2. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η Πύδνα επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου της, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες με ποιο χαρακτηριστική αυτήν στο 70΄ όταν ο Μπαλής δύο φορές δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Στο 75΄και πάλι ο Μενεγκούσο αστόχησε να σκοράρει, όπως και στο 80΄ο Παυλίδης που μπήκε ως αλλαγή. Χρειάστηκαν πολλές σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε επιθέσεις των γηπεδούχων για να παραμείνει το 1-2 μέχρι το 87′ Στο λεπτό εκείνο Κατσιαμήτας, που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 75′, μετά από σέντρα του Μενεγκούσο έγραψε το τελικό 2-2.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Αποστόλης Στύλος) Αλυσανδράτος (46΄Παπατολίκας) Κόλα, Ραπτόπουλος 12’λ. τρ. Μενεγκούσο),Τζιμογιάννης (70΄Κοντσίδης) Κωτσιόπουλος, Πετρουζελης, (70΄Δήμας) Μπαλής, Ιορδανίδης (65΄Παυλίδης), Καραγκούνης, Μακράκης (80΄Κατσιαμήτας), Κυπαρίσσης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις