Έτοιμος να επιστρέψει ο Ζώνας

Το ρεπό τους απολαμβάνουν σήμερα Δευτέρα (5/9) οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς αύριο Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Πετριτή, εφόσον την προσεχή Κυριακή αρχίσει κανονικά…

..το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ικανοποιώντας με την απόδοσή τους, τόσο την τεχνική ηγεσία, όσο και τους φιλάθλους της ομάδας.
Ο Παναγιώτης Ζώνας αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς ξεπερνά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε από το φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (13/8). Ο έμπειρος αμυντικός περιμένει πως και πώς να επιστρέψει, ωστόσο, ίσως προφυλαχτεί στο ματς της πρεμιέρας, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Ιστιαία εκτός έδρας.
Επίσης και ο Δήμος Κόκας αναμένεται και αυτός να μπει στο πρόγραμμα, μετά το διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση, πριν από δέκα μέρες περίπου.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είδε με ικανοποίηση να επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Κώστας Οικονόμου (έπαιξε ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης), ενώ καθημερινά παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος στις προπονήσεις, αποκτώντας ρυθμό, ο Γκουστάβο Μπρίτος. Ο Αργεντινός επιθετικός δείχνει πως σύντομα θα είναι σε θέση να παίξει στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις