Γιάννος: «Νίκη, Ολυμπιακός, Απόλλων, Καραϊσκάκης και μία από την Πιερία»

Στην κάμερα του Sportime24 μίλησε ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας, μετά το νικηφόρο τελικό για το Σούπερ καπ της ΕΠΣ Πρέβαζας Λευκάδας. Ο Γιώργος Γιάννος τόνισε πως η ομάδα του έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχρισε ως φαβορί για την άνοδο τη Νίκη Β., τον Ολυμπιακό Β., τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Καραϊσκάκη και μία ομάδα της Πιερίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Γιάννου:

«Τόσα χρόνια στην κατηγορία, η ομάδα αποκτήσει εμπειρία από την Γ’ Εθνική. Ο Εθνικός έχει αποκτήσει μέταλλο σε μεγάλα παιχνίδια, έχοντας κατακτήσεις κυπέλλων.

Για το παιχνίδι πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλοί και θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει καθώς μετά το 1-0, χάσαμε ευκαιρίες να σημειώσουμε ένα ακόμη τέρμα και να κλειδώσουμε το ματς. Λογικό ήταν να πέσει ο ρυθμός μας μετά το 70’ καθώς άργησε η προετοιμασία μας, η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά που δεν έχουν παίξει μέχρι τώρα πάνω από 80 λεπτά στα μέχρι τώρα φιλικά. Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο. Το γεγονός πως δεν έχουμε ήττα στα φιλικά μπορεί να σημαίνει και τίποτα, μπορεί να σημαίνει όμως και πολλά.

Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάντα θα θέλουμε κάποια μεταγραφική ενίσχυση. Στόχος να γίνουμε μία καλή ομάδα και να παίζουμε ένα καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα να παραμείνουμε στην κατηγορία. Τώρα επειδή πέφτουν μόλις δύο ομάδες θα επιδιώξουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη 6άδα»

Για το νέο πρωτάθλημα

«Θα πρέπει να μην δώσουμε έμφαση στο γεγονός πως πέφτουν δύο ομάδες, γιατί σ’ αυτές μπορεί να βρεθείς κι εσύ. Πολλές ομάδες δεν προχωρούν σε μεταγραφική ενίσχυση. Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Λάρισας, Καραϊσκάκης και μία ομάδα της Κατερίνης θα είναι ένα γκρουπ πολύ δυνατών ομάδων στον όμιλο. Από κει και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται στην ίδια κατηγορία και θα παλέψουν για τον ίδιο στόχο»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις