“Βλέπουν” Αστέρα Πετριτή στον Ολυμπιακό Βόλου

Μετά από ένα κύκλο προετοιμασίας με δυνατές προπονήσεις σε Βόλο και Κουτσούφλιανη, όπου η ομάδα δούλεψε στη βελτίωση της φυσικής της κατάστασης, αλλά και πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει στα παιχνίδια, οι ρυθμοί προπόνησης πέφτουν, προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί φρέσκος…

…στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή. Αν δεν έχουμε μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος, η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.
Μετά το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή το πρωί έκαναν χαλάρωμα, στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία τους έδωσε ρεπό την Δευτέρα και το νέο ραντεβού στο Πανθεσσαλικό ορίστηκε για σήμερα Τρίτη το απόγευμα. Από σήμερα ο Ολυμπιακός αρχίζει να σκέφτεται αποκλειστικά το ματς με τον Αστέρα Πετριτή και πως θα καταφέρει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στα επτά φιλικά που προηγήθηκαν έκανε διάφορες δοκιμές, έχει ξεκάθαρη εικόνα για την ομάδα και για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και για τις περισσότερες θέσεις έχει πάρει τις αποφάσεις του, για το ποιοι θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.
Αυτό που θα τονίσει στους παίκτες του όλη την εβδομάδα, είναι να μην υποτιμήσουν τον Αστέρα Πετριτή, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως, να αποφορτιστούν από το άγχος, να παίξουν ελεύθερα και να βγάλουν στο γήπεδο τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις.
Ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση το τελευταίο 20ήμερο, δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Ο έμπειρος αμυντικός έχει χάσει πολλές προπονήσεις και το πιθανότερο είναι να μην παίξει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Πετριτή, εφόσον κρίνει ο προπονητής πως δεν είναι έτοιμος 100%. Κι αυτό, προκειμένου να είναι απόλυτα εντάξει για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την Ιστιαία στη Βόρεια Εύβοια.
Επίσης, πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα) ταλαιπώρησε και τον νεαρό Δήμο Κόκα, ο οποίος και αυτός αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις