Τη διεθνή σέντερ Κ. Δημητριάδου απέκτησε ο Ολυμπιακός Β.

Μοιράσου το άρθρο

Την διεθνή σέντερ Κική Δημητριάδου απέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής έχει ως εξής: “Σε μια ακόμη μεταγραφική ενίσχυση της γυναίκειας ομάδας προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα μας η Κική Δημητριάδου, η οποία μετά τις…

…πανελλήνιες εξετάσεις εισήχθη στη σχολή Ηλεκτρολόγων – Μηχανολόγων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .

Η Κική Δημητριάδου είναι γεννημένη το 1998 , έχει ύψος 1,85 , αγωνίζεται στις θέσεις 3 , 4 και 5 (σέντερ) ενώ ξεκίνησε την ενασχόληση της με το μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών στην ομάδα του Λασσάνη Κοζάνης.

Αγωνίστηκε για 6 χρόνια με τη γυναικεία ομάδα του Λασσάνη και σ’ αυτά τα χρόνια είχε τις εξής διακρίσεις:
-Συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών την σεζόν 2012-2013
-Τέσσερις φορές πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ (πρωταθλήτρια δυτικής Μακεδονίας) τις σεζόν 2011-2012, 2013-14, 2014-15, 2015-16
-1η θέση στο πρωτάθλημα νεανίδων ΕΚΑΣΔΥΜ τη σεζόν 2014-15
-Δύο χρόνια συμμετοχή στην εθνική ομάδα: το 2014 στην Α’ κατηγορία με την Εθνική Κορασίδων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Debrecen και το 2015 στην Β΄ κατηγορία με την Εθνική Νεανίδων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος την καλωσορίζει στην ομάδα και τις εύχεται μαζί με τις αθλητικές επιτυχίες καλή επιτυχία και στην ακαδημαϊκή της καριέρα” .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις