Συνάντηση με τους κατόχους διαρκείας

Συνάντηση με τους κατόχους διαρκείας θα έχει ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί. Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας και σε προσωπική δήλωση του κ. Τζήμα, γίνεται αναφορά στην κατάσταση που παρέλαβε την ομάδα αλλά και την δουλειά  που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Η ανακοίνωση – δήλωση:

Ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας, θα έχει την πρώτη του συνάντηση με τους κατόχους των διάρκειας, ενώ θα τους δοθεί και η δυνατότητα να τοποθετηθούν για θέματα που τους απασχολούν.

“Το καλοκαίρι αναλάβαμε την Νίκη Βόλου με ελάχιστους ποδοσφαιριστές στην ομάδα.

Σε μια εποχή που είχαμε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο εναντίον μας, καθώς και τους βασικούς μας αντιπάλους, με το ακριβότερο ρόστερ στην ιστορία της Γ Εθνικής.

Σε μία εποχή που δεν υπήρχε στην ομάδα τίποτα, ούτε μία μπάλα, ούτε νερό για μπάνιο,τα πάντα εξαφανίστηκαν, χάθηκαν ή κάποιοι τα πήραν;

Τώρα, η ομάδα και στο θέμα αυτό, έχει περιουσιολόγιο (ιματισμός κτλ)…

Βγήκα προσωπικά μπροστά, δουλεύω 20 ώρες το 24ωρο και ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας και της καθημερινότητάς μου, αφορά την Νίκη Βόλου, με τεράστιο κόστος και κοινωνικό και επιχειρηματικό, αφού ξέρετε πόση λάσπη έχω δεχτεί !

Ο Νικλητσιώτης έφυγε είπαν, εκείνος δεν κάνει, ο άλλος δεν κάνει, δεν έχουμε ρούχα δεν, δεν , δεν… Θέλουν να με πλήξουν και τελικά όλοι τους εκτέθηκαν.

Αυτοί που χρόνια προσπαθούν να βλάψουν την Νίκη, αυτοί που της δημιούργησαν χρέη που εμείς πληρώνουμε..

Όμως η αγάπη μου για την Νίκη, με κάνει κάθε μέρα να συνεχίζω και να προσπαθώ για την ομάδα. Όταν αναλάβαμε την Νίκη είχε σοβαρό οικονομικό άνοιγμα και χρειάστηκε, πέρα από την αγορά, να επενδύσω τεράστια ποσά, σε μία εποχή που η Ελλάδα και η Ευρώπη βιώνουν μία τεράστια οικονομική κρίση”, είπε σχετικά ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις