«Υπευθυνοανεύθυνοι της ΕΠΟ οι οποίοι πρέπει να λογοδοτήσουν»

Τη στήριξη του στον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάμου κ. Βακάλη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Ζήσης Γρηγορίου μέσω δήλωσής του. Ο κ. Γρηγορίου επιτέθηκε μάλιστα στην ΕΠΟ κάνοντας λόγο για «υπευθυνοανεύθυνους οι οποίοι πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν» καθώς «χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ως άλλος Χατζηαβάτης για την εξυπηρέτηση των σκοπών κάποιων ελαχίστων».

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας Ζήση Γρηγορίου:

«Ύστερα από την ανυπόγραφη, ως συνήθως, ανακοίνωση της ΕΠΟ εχθές με ευθείες προσβολές εναντίον του συναδέλφου προέδρου της ΕΠΣ Σάμου Ν. Βακάλη, νιώθω την ανάγκη να πω τα εξής:

Είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα της ΕΠΟ ως άλλος… «Χατζηαβάτης» για την εξυπηρέτηση των σκοπών κάποιων ελάχιστων. Είναι βέβαιο ότι για τα ολισθήματα αυτά υπάρχουν υπευθυνοανεύθυνοι οι οποίοι πρέπει να κληθούν να λογοδοτήσουν.

Ελπίζω η παρούσα ανακοίνωση να μην τελεί εν γνώσει της Ε.Ε., καθόσον ανακοινώσεις αναλόγου ύφους και ήθους δεν περιποιούν τιμή στη μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας, προσβάλει δε, το σύνολο των μελών της.

Καταληκτικά, στην ευκταία περίπτωση αγνοίας από μέρους της των ανωτέρω, επιτακτική ανάγκη αποτελεί η άμεση εξεύρεση του υπαιτίου συντάκτη και αποστολέα και η παραδειγματική τιμωρία του, ενώ στην απευκταία περίπτωση της γνώσεως των ανωτέρω, το μόνο που δύναμαι να εκφράσω είναι τη λύπη μου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας – Ζήσης Γρηγορίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις