Κούγιας: «Έπεσαν οι μάσκες»

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τονίζοντας ότι διαστρεβλώθηκαν τα όσα συνέβησαν μεταξύ του γνωστού ποινικολόγου και του Ματίας Ντεγκρά με τον οποίο σημειώθηκε επεισόδιο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΛ-Ηρακλής με αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» επισημαίνει ότι δεν είδε το φως της δημοσιότητας η δική του θέση για το συγκεκριμένο θέμα σε μερίδα του Τύπου. «Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες εκτελεστές κονδυλοφόροι», αναφέρει και τα βάζει με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Σωτήρη Τριανταφύλλου.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Σήμερα έπεσαν εντελώς οι μάσκες όλων όσων με σκοπιμότητα διαστρέβλωσαν τα όσα συνέβησαν μεταξύ εμού και του ποδοσφαιριστή Ντεγκρά.
Σήμερα η μικρή αυτή ομάδα ατόμων από τη Λάρισα, σε συνεργασία με τις αθηναϊκές εφημερίδες “Goal” και “LiveSport” οι οποίες πρωτοστάτησαν στη δυσφήμισή μου, έδειξαν την πραγματική σκοπιμότητα των δημοσιευμάτων τους. Αυτές οι εφημερίδες δεν δημοσίευσαν τις εξώδικες προσκλήσεις-δηλώσεις μου προς αυτές, όπως απαιτεί ο νόμος, κι εξαφάνισαν εντελώς το θέμα χωρίς να δημοσιεύσουν τη δική μου άποψη.

Σήμερα η ίδια αυτή μικρή ομάδα χρησιμοποιεί έναν δημοσιογράφο της “Ελευθερίας” για να με συκοφαντήσει πάλι σκοπίμως, διαστρεβλώνοντας εντελώς την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη μπουτίκ στο κέντρο της Λάρισας.

Λυπάμαι πολύ που σ’ αυτή την προσπάθεια αυτής της μικρής ομάδας προσπαθούν να εμπλέξουν και τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Καλογιάννη. Όλοι αυτοί ενώ γνωρίζουν το ποια είναι η κοινωνική μου προσφορά, από τη μέρα που ανέλαβα την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, προς τους ανέργους, τους ανθρώπους του κοινωνικού παντοπωλείου, τα παιδιά έως 12 ετών, τα προσφυγόπουλα αλλά κυρίως προς τους ΑΜΕΑ, οι οποίοι όσοι έχουν κινητικά προβλήματα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο μαζί με τους συνοδούς τους, προσπαθούν για άλλη μια φορά σκοπίμως να με δυσφημίσουν.

Λυπάμαι πολύ για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, που απαξιώ να γράψω και το όνομά του, ο οποίος μόλις γύρισε από τις διακοπές του έχει αναλάβει μια εκστρατεία δυσφήμισής μου.

Σε όλους αυτούς, αλλά και στον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Άκη Τριανταφύλλου, του οποίου οι δηλώσεις φιλοξενούνται μόνο στις εφημερίδες “Ελευθερία” και “Goal”, έχω να δηλώσω το εξής:

Η μοναδική μου απάντηση σ’ αυτούς όλους θα είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Θέλω να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση, ειδικά για τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ, η προσφυγή στη δικαιοσύνη δεν είναι προσπάθεια φιμώσεως του τύπου. Είναι η μοναδική άμυνα των δικαίων.

Δυστυχώς στις τάξεις του συνδέσμου του έχει αρκετούς επαγγελματίες εκτελεστές κονδυλοφόρους».