Κορέτα: «Δεν υποτιμούμε τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας»

Με σεβασμό και χωρίς να υποτιμήσουν την ομάδα της Φιλιππιάδας θα αγωνιστούν οι παίκτες της Νίκης, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός τους, Γιάννης Κορέτα στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του pregameτου κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Αχιλλέα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Κορέτα:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Με τη Νεοκαισάρεια έχουμε παίξει και σε φιλικό προετοιμασίας και τη γνωρίζουμε. Δουλέψαμε πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι όλη την εβδομάδα. Θα τη σεβαστούμε και δεν την υποτιμάμε καθόλου. Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας με τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Το νιώσαμε και στη Φιλιππιάδα και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι».

Για τα συναισθήματά του που θα παίξει το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος μπροστά στον κόσμο της Νίκης μετά την επιστροφή του

«Και στη Φιλιππιάδα ήταν σαν να παίζαμε εντός, με τον κόσμο που είχαμε δίπλα μας. Ελπίζω και πιστεύω πως την Κυριακή θα έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο ώστε να βοηθηθούν όλα τα παιδιά που τα περισσότερα είναι νεαρά. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις