Ανώτερος ο Σαρακηνός 3-1 τις Μικροθήβες

Ανώτερος ο Σαρακηνός νίκησε σήμερα το απόγευμα στο ΕΑΚ Βόλου τις Μικροθήβες με 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Οι «κοκκινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και από νωρίς κατάφεραν να μπουν…

…σε θέση οδηγού, σκοράροντας στο 12′ με τον Σαμαρά, για να πετύχουν στο δεύτερο ημίχρονο άλλα δύο τέρματα (με τους Βαλωτή 72′ και Σαμαρά και πάλι στο 76′). Το μόνο που κατάφεραν οι Μικροθήβες ήταν να μειώσουν το σκορ με τον Μαντάνη στο 82′.
Ο Σαρακηνός μπήκε από την αρχή στο ματς με στόχο να πιέσει και να πάρει από νωρίς «κεφάλι» στο σκορ. Το κατάφερε με τον Σαμαρά στο 12′ με σουτ έξω από την περιοχή, δίχως ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Ζακαβιέρος, να μπορέσει να αντιδράσει.
Το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-0, με τον Σαρακηνό να μπαίνει επίσης δυνατά στην επανάληψη, όμως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 72′ για να γίνει το 2-0 και να «κλειδώσει» η υπόθεση πρόκριση. Ο Βαλωτής με σουτ από κοντά έγραψε το 2-0 ύστερα από ασταθή απόκρουση του Ζακαβιέρου σε σέντρα από τα δεξιά.
Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα, τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 76′, όταν ο Βαλωτής έβγαλε τετ α τετ τον Σαμαρά απέναντι από τον Ζακαβιέριο, αυτός ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα των Μικροθηβών και με πλασέ έκανε το 3-0.
Οι Μικροθήβες κατάφεραν να σημειώσουν το γκολ της τιμής με τον Μαντάνη στο 83′ με πλασέ.
Αξίζει να σημειώσουμε πως από το 55′ ο Σαρακηνός αγωνίστηκε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπλούχου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πετύχει στη συνέχεια δύο γκολ, έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημητριάδης, Ιωάννου, Τσαγκαράς, Τσαρδακάς, Σούδης, Σαμαράς, Καλαμάτας (73′ Ρέλλος), Βαλωτής (81′ Δουλάς), Χρυσικός (60′ Ανατολής), Μπλούχος.
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Ζακαβιέρος, Λάτος (86′ Πορταρίτης), Διαμαντένιος (59’Μαντάνης), Αποστόλου,Αρχοντάκης, Παπανίκος, Κεπεσίδης, Λανάι, Ν. Φόρος (71′ Ι.Γ. Βέτσικας), Ρεφουγιάτι, Ι.Ε. Βέτσικας.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση του Σαρακηνού με τις Μικροθήβες

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις