Για το δεύτερο τρίποντο με τον κόσμο στο πλευρό της

Συνέχεια στη νικηφόρα πρεμιέρα θέλει να δώσει η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, σήμερα (17/09) το απόγευμα στις 16:30. Το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη θα επιδιώξει να κατακτήσει το τρίποντο έχοντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου, τον κόσμο της ομάδας. Ένας κόσμος που αναμένεται να κατακλύσει το «Π. Μαγουλάς» μετατρέποντάς το σε μία καυτή έδρα, ικανή να λυγίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Η Νίκη Βόλου γνωρίζει τις δυνατότητες του Αχιλλέα καθώς τον αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και ξέρει από πρώτο χέρι πως αν τον υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά. Σκοπός των κυανόλευκων είναι να επιβάλλουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα από το πρώτο λεπτό, αφαιρώντας κάθε σκέψη των αντιπάλων ότι μπορούν να δραπευτεύσουν από το Βόλο έχοντας στις αποσκευές τους βαθμό ή βαθμούς.

Σ’ αυτή την προσπάθεια ο Λεωνίδας Μπίλης θα έχει στη διάθεσή του και τον Φάνη Μαλακασιώτη, ο οποίος επανήλθε στο 100% από τον τραυματισμό του, ενώ αντίθετα για ακόμη ένα παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μάριου Παπαδόπουλου.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Τζήμας, Ράπτης, Αλεξανδρής, Βουρδάκης, Δημολιός, Ζενούνης, Κόκκας, Κόλλα, Κορέτα, Ματθαίου, Μαλακασιώτης, Μέτσε, Ναουμίδης, Νικλητσιώτης, Παπαγεωργίου, Παπαδήμας, Παρασκευαϊδης, Πετράκος, Τορεζάνι και Τσιουρέλης.

Εκτός αποστολής έμειναν εκτός του τιμωρημένου Παπαδόπουλου και οι Σοάρες, Σφονδυλιάς, Τσιανάκας και Γκάμπας.

Με σεβασμό και χωρίς να υποτιμήσουν την ομάδα της Φιλιππιάδας θα αγωνιστούν οι παίκτες της Νίκης, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός τους, Γιάννης Κορέτα στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του pregame του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Αχιλλέα.

«Το πιο δύσκολο μέχρι το επόμενο»

Στο βαθμό δυσκολίας του αγώνα απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας έδωσε έμφαση ο Λεωνίδας Μπίλης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα παιχνίδια της Νίκης. Ο κυανόλευκος τεχνικός τόνισε πως πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο θέλοντας να δείξει πως δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς.

Το απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Μπίλη:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε τη δεύτερη συνέντευξη Τύπου για τον δεύτερο επίσημο αγώνα που θα δώσουμε, την Κυριακή στο γήπεδό μας. Με τη σημερινή προπόνηση και την αυριανή, οι παίκτες της Νίκης θα είναι έτοιμοι να κάνουν ακόμα ένα βήμα, από τα τριάντα συνολικά της χρονιάς. Ένα σημαντικό βήμα, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας. Στο παιχνίδι θα εγκαινιάσουμε και τη γαλάζια φανέλα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας. Το πιο δύσκολο παιχνίδι, κατά την προσωπική μου άποψη είναι πάντα το επόμενο»

«Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο»

Έτοιμοι από κάθε άποψη είναι οι παίκτες της Νίκης για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όπως δήλωσε ο Γιάννης Κορέτα στην συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του pregameτου αγώνα.

Η τοποθέτηση του Γιάννη Κορέτα:

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Με τη Νεοκαισάρεια έχουμε παίξει και σε φιλικό προετοιμασίας και τη γνωρίζουμε. Δουλέψαμε πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι όλη την εβδομάδα. Θα τη σεβαστούμε και δεν την υποτιμάμε καθόλου. Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας με τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Το νιώσαμε και στη Φιλιππιάδα και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι».

Λευκό το απουσιολόγιο του Αχιλλέα Νεοκασάρειας

Λευκό το απουσιολόγιο για τον Νίκο Θεοδοσιάδη που ανακοίνωσε την αποστολή η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει, μία ομάδα που περιλαμβάνεται στο γκρουπ των φαβορί του ομίλου.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προσπαθήσουν για να αποσπάσουν το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα.

Οι 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι: Σαρρής, Γαβριηλίδης, Λαζαρίδης, Βούλγαρης, Ζώβλικας, Δαδάκος, Παγωνίδης, Παπαδόπουλος, Ναλμπαντίδης, Δερμίσης, Σιδηρόπουλος, Ηλιάδης, Πολυχρονιάδης, Πετρίδης, Διμηνάς, Χατζηκωνσταντίνου, Καμπερίδης, Μανίκας και Νάκας.

Διαιτητές

Τον αγώνα ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» την Κυριακή 18/09 στις 16:30, θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Μανασής με βοηθούς τους κ.κ. Νικόλαο Τζάνη και Κωνσταντίνο Σταφυλά όλοι από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Καλυβάς από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ ενώ θα διατίθονται και εισιτήρια των 5 ευρώ για γυναίκες και παιδιά από 12 ως 18 ετών. Για τα παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν αρκεί να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της 2ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:30 (18/9) στο “Π. Μαγουλάς”.

*Γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη όμως η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο του “Π. Μαγουλάς”.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Λόγο της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για το παιχνίδι, θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων από τις 10:30 το πρωί, ως και τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (18/9), στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”.

Επίσης στο διάστημα αυτό, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας που δεν έχουν προμηθευτεί τις ονομαστικές κάρτες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις κάρτες τους.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 14:45.

*Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 15:00.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις