Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για την 36η Ανάβαση Πορταριάς

Πυρετωδώς προετοιμάζεται η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου για την 36η Ανάβαση Πορταριάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο Πήλιο. Αυτός είναι ο 7ος γύρος της χρονιάς για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων και το ενδιαφέρον οδηγών και θεατών για τη διαδρομή των 3,1 χιλιομέτρων είναι δεδομένο και

επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια χρονιά, με τη λίστα συμμετεχόντων να περιλαμβάνει 96 συνδυασμούς. Αναμφίβολα, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει το γεγονός πως η Ανάβαση διεξάγεται σε ένα από τα ομορφότερα ελληνικά βουνά όπως το Πήλιο.
Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου ευχαριστεί την υφυπουργό υποδομών, μεταφορών και δικτύων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη για την παρέμβασή της ώστε να λυθεί το πρόβλημα με την αδειοδότηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου» εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην υφυπουργό υποδομών, μεταφορών και δικτύων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη για τη σημαντική παρέμβασή της και στην τελική επίλυση του προβλήματος που ανέκυψε, με το θέμα της αδειοδότησης της προσεχούς Ανάβασης Πορταριάς, αλλά και στις ενέργειές της και για τους υπόλοιπους αγώνες αυτοκινήτου ανά την Ελλάδα.
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της ουσιαστικής και αξιόλογης παρέμβασης. Θεωρούμε χρέος μας λοιπόν να γίνει γνωστό ότι αυτή η λύση συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε οι αγώνες αυτοκινήτου να διοργανώνονται και να διεξάγονται με απόλυτη ασφάλεια. Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι, στις σημερινές εποχές, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις