Νίκη στο φινάλε για Ακρόπολη, 2-0 τον Θησέα

Με γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Ακρόπολη Σέσκλου πήρε τη νίκη επί του Θησέα με 2-0. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Αερινού και άφησε ανάμικτα συναισθήματα στους δυο αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι ένιωσαν δικαίωση για τη νίκη, έστω και με αυτό τον αγχωτικό τρόπο, καθώς νωρίτερα…

κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0 (74′) καταλογίστηκε πέναλτι σε αντροπή του Μιχολήτση, το οποίο εκτέλεσε ο Τ. Κολημήτρας κι απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Θησέα, Σταμέλος.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ένιωθαν σαφώς στενοχωρημένοι, καθώς βρέθηκαν πάρα πολύ κοντά στο να πάρουν ένα βαθμό από ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, αλλά δεν τα κατάφεραν λίγα λεπτά πριν την λήξη.
Το 1-0 έγινε στο 89′ από με τον Μόσιο που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με το στήθος και το 2-0 στο 93′ με εξαιρετική ατομική ενέργεια κι εξαιρετικό πλασέ του Μιχολήτση, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Ν. Αξιώτης (70′ Παγώνης), Πασιάς, Χάνος, Φ. Φώτης, Τ. Τσούτσας (75′ Τσάμης), Στ. Αξιώτης, Τ. Κολημήτρας, Μόσιος (94′ Μπέας), Κ. Κολημήτρας, Μιχολίτσης
ΘΗΣΕΑΣ: Σταμέλος, Ζάγκας, Δαμάσκος, Γαρυφάλλου, Ακριβούσης, Γιανούλας (60′ Κουρτέλης), Ισά, Καραλόπουλος (83′ Ντ Μπαρδόκου), Βλάχος, Γκουγκούδης, Κόρμπας (70′ Μάστορας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις