Οικονομικό απολογισμό κατέθεσε ο Τζήμας στην Ερασιτεχνική

Αναλυτικό οικονομικό απολογισμό του τμήματος ποδοσφαίρου κατέθεσε στον Ερασιτέχνη, ο κ. Τζήμας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

“Για πρώτη φορά αναλυτικός οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαίρου εσόδων εξόδων κατέθεσε ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας και η Δ.Ε στον ερασιτέχνη, όπως είχαμε δεσμευτεί πλήρη διαφάνεια, όλες οι άλλες τακτικές ανήκουν στο παρελθόν δήλωσε ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας.

Οι σύνδεσμοι, είπε, μακάρι να έδειχναν στο παρελθόν τέτοιο ζήλο, για τα οικονομικά της ομάδος καθόσον ακόμη ΔΕΝ έχει καν κλείσει ο περσινός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος τον οποίο με ενδιαφέρον περιμένουμε όλοι, κατόπιν πολλών αναβολών του.

Επίσης γίνεται γνωστό ότι παράλληλα έχει επιλυθεί και το θέμα των βοηθητικών γηπέδων. Καμία εμπλοκή και παρέμβαση, σε τέτοιου είδους θέματα και κύριος οικονομικά, πρέπει να απασχολούν τους συνδέσμους κλπ, πλην του ερασιτέχνη. Ανακοινώσεις που προφανώς δημιουργούν εντυπώσεις και όχι μόνο, καλό θα ήταν να γίνονται μόνο για την αγάπη στην ομάδα και την νέα αυτή προσπάθεια για να καμαρώσουμε την ομάδα μας στις μεγάλες κατηγορίες εκεί που ανήκει.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις