Με άνεση ο Πρωτεσίλαος 6-0 τον Τοξότη, για το Κύπελλο ΕΠΣΘ

Με το επιβλητικό 6-0 πήρε τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση ο Πρωτεσίλαος, επί του Τοξότη, στην εξ αναβολής αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα νωρίτερα στο γήπεδο του Πτελεού. Οι γηπεδούχοι που δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, από το αρχή της αναμέτρησης…

μπήκαν δυνατά και έδειξαν τις προθέσεις τους, καθώς μόλις στο 2′ είχαν οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρικλέν.
Το 1-0 έγινε λίγο αργότερα (6′) με κεφαλιά του Αλέκου Αραπίτσα που σκόραρε συνολικά τρία γκολ, κάνοντας συγκεκριμένα το 2-0 (με πλασέ στο 10′) και το 5-0 (επίσης με πλασέ στο 51′).
Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Ξηρομερήσιος (3-0 στο 19΄ με σουτ), ο 17χρονος Λάμπρος (4-0 με πλασέ στο 44΄) και ο Μαρικέν (τελικό 6-0 με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου στο 59′)
Υπενθυμίζουμε, ότι ο νικητής της αναμέτρησης βάσης προγράμματος θα αγωνιστεί στο πλαίσιο της Β’ βάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ στη Σκιάθο, με την τοπική ομάδα.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Λεμονής, Ξηρομερήσιος, Σαμουρδάνης. Νικόπουλος, Κ. Κόρκος (46′ Σούσκος), Χασιώτης, Λάμπος, Παπαδόπουλος, Μαρικλέν (70′ Μαλλιαρός), Αλ. Αραπίτσας) (55′ Χ. Παναγιώτου)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοντογιάννης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Αλ Βέτσικας, Στ. Μάρκος, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Παραδάκης, Τριχιάς (75′ Κυριαζής), Μαϊστράλης (62′ Τσιντρίδης), Τσένα (51′ Παρασχούδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις