Σέμος: «Στο DNA της Νίκης να πρωταγωνιστεί»

Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες χαρακτήρισε το ματς του “Π. Μαγουλάς” ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Θεσπρωτό, ο Λάζαρος Σέμος. Ο τεχνικός της ομάδας της Ηγουμενίτσας, τόνισε πως οι λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή του αγώνα ενώ στο γκολ της Νίκης οι παίκτες του δεν βρήκαν την απάντηση.

Αναλυτικά  οι δηλώσεις του Λάζαρου Σέμου:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου για τη νίκη της. Πραγματικά αισθάνεσαι ιδιαίτερα ερχόμενος σε αυτό το γήπεδο και παίζοντας με τη Νίκη Βόλου, γιατί είναι μια ιστορική ομάδα που έχει στο DNA της να πρωταγωνιστεί πάντα. Όμως κι εμείς είμαστε μια ιστορική ομάδα, και προσπαθήσαμε σήμερα σ’ αυτή τη δύσκολη έδρα να μπορέσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.

Μοιάζουν πολύ τα λόγια που λέω αυτή τη στιγμή σε εσάς, με αυτά που λέω στους παίκτες και με αυτά που έχω πει στα προηγούμενα παιχνίδια. Γιατί η εικόνα της ομάδας μας και στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα ήταν κατά τη γνώμη μου πάρα πολύ καλή. Δεν ήμασταν όμως τόσο καλοί στις λεπτομέρειες. Είτε αυτό έχει να κάνει με το τελείωμα της φάσης, είτε με την αμυντική μας συμπεριφορά. Μπορέσαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε. Περιμέναμε ότι θα ασκηθεί μια πίεση λογική από τη Νίκη Βόλου παίζοντας στην έδρα της και έχοντας καλούς παίκτες, όμως οι προϋποθέσεις για γκολ δημιουργήθηκαν από εμάς. Δεν καταφέραμε να το πετύχουμε.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο. Όμως ευτύχησε να προηγηθεί η Νίκη Βόλου σε μια στιγμή που μέσα από πολλά σώματα δεν φαινόταν ακριβώς τι έγινε στην περίπτωση του πέναλτι. Η Νίκη προηγήθηκε με 1-0 και από εκεί και πέρα έγινε ένα παιχνίδι σίγουρα με περισσότερο ρίσκο από εμάς για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αφήσουμε πολλούς κενούς χώρους. Το παιχνίδι τελείωσε εκεί από τη δική μας πλευρά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις