Σπανέας: «Παράνομοι και καταχρηστικοί οι ορισμοί»

Κενό εξουσίας επικαλέσθηκε ο Γιώργος Σπανέας στις δηλώσεις του έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, υπογραμμίζοντας ότι η ομοσπονδία δεν έχει κανένα δικαίωμα να προχωρήσει στους ορισμούς διαιτητών. «Είναι παράνομοι, παράτυποι και καταχρηστικοί οι ορισμοί. Δεν έχουν

κανένα δικαίωμα από την ομοσπονδία, η οποία αυτή την στιγμή- βρίσκεται σε κενό εξουσίας. Χθες στην Γ εθνική ορίστηκαν διαιτητές με παρουσία του παράγοντα της ΕΠΟ ο οποίος δεν υπάρχει πουθενά. Πώς νομιμοποιούνται να τα κάνουν αυτά. Αν βρεθεί αύριο ένα σωματείο να κάνει μία ένσταση θα βρεθούν όλοι μπλεγμένοι», τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΟΔΠΕ.
«Ήμουν αντίθετος με τη συνάντηση με τον κ. Παπανικολάου γιατί δεν υφίσταται κ. Παπανικολάου. Θεωρώ ότι είναι μπάτε σκύλοι αλλέστε εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει να μπαίνει στο γραφείο του κ. Παπανικολάου ο πρώην πρόεδρος, και επί της ουσίας έκπτωτος πρόεδρος της ΕΠΟ, και εμείς οι οποίοι είμαστε αιρετοί. Εγώ προχθες στις εκλογές της ομοσπονδίας διαιτητών βγήκα πλειοψηφών με 33 στους 33 συνδέσμους που ψήφισαν», τόνισε και συνέχισε:
«Ο κύριος αυτός έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και μπορεί να μπει στην ομοσπονδία. Εγώ όμως όχι. Λυπάμαι και για τα παιδιά της Επιτροπής Διαιτησίας μέσα που δεν θέλησαν από μόνοι τους να μας δεχθούν για να τους ενημερώσουμε έστω για ποιον λόγο ήρθαμε εδώ. Ελπίζω να συνετιστούν, να καταλάβουν ότι δεν είναι απαραίτητο να ταχθούν όλοι κάπου, και για να μην τους γράψει η ιστορία στα διαιτητικά απόβλητα όπως έχουν γράψει κάποιους άλλους και εννοώ αυτούς που παρέδωσαν τη διαιτησία εδώ και πολλά χρόνια στους παράγοντες. Βέβαια οι παράγοντες πήραν στα χέρια τους μια βραδυφλεγή βόμβα η οποία εξερράγη πρόσφατα στα χέρια του κ. Γκιρτζίκη.
Θα ανέβουμε στον κ. υπουργό για να τους εξηγήσουμε ποιος ήταν ο λόγος γιατί συναινούμε σε αυτά που κάνει. Και αυτός προσπαθεί να ξεδιαλύνει την κατάσταση στηριζόμενος από τις συμμαχίες τις ποδοσφαιρικές. Εμείς δεν υποστηρίζουμε καμία ποδοσφαιρική συμμαχία, ούτε τους μεν ούτε του δε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η διαιτησία να βρει τον δρόμο της και να υπάρξει μια διαιτησία που δεν θα εξευτελίζεται ο διαιτητής και δεν θα γίνεται αποδιοπομπαίος τράγος ο διαιτητής», κατέληξε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις