Επίσκεψη στην ΕΠΟ αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής Νίκης

Αντιπροσωπεία τριών ή τεσσάρων μελών της Ερασιτεχνικής Νίκης, με επικεφαλή τον Πρόεδρό της, κ. Γιάννη Ξάνθη θα μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα στην ΕΠΟ ώστε να πάρει μία πρώτη επίσημη απάντηση για την κατηγορία που θα αγωνιστεί η Νίκη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο κ. Ξάνθης με ανθρώπους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, οι οποίοι είναι νομικοί στο επάγγελμα, θα επιδιώξουν συνάντηση με μέλη από το νομικό τμήμα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ώστε να αποσαφηνιστεί το καθεστώς που ισχύει αυτή τη στιγμή όσον αφορά την περίπτωση της Νίκης.

Οι εκλογές στην ΕΠΟ στις 23 του μήνα αλλά και οι βουλευτικές εκλογές δύο μέρες μετά δεν εξασφαλίζουν πως ότι ισχύει αυτή τη στιγμή θα ισχύει και μετά από δύο μήνες, όμως επειδή στη Νίκη από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν για να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα της ομάδας, θα πραγματοποιήσουν αυτή τη συνάντηση όπου θα επιδιώξουν να πάρουν κάποιες γραπτές απαντήσεις στα ερωτήματα και τις διευκρινήσεις που θα ζητήσουν.

Όταν το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής έχει χειροπιαστές απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, τότε θα οριστεί και η κρίσιμη Γενική Συνέλευση όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις