Κ. Παπαδόπουλος (Διαγόρας Σεβαστής): «Διαφορετικό το ματς του πρωταθλήματος με τον Τηλυκράτη»

Στην κάμερα του pieriasport μίλησε ο προπονητής του Διαγόρα Σεβαστής, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ενόψει του αγώνα με τον Τηλυκράτη τόνισε πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου, ενώ δεν έκρυψε πως αυτό που τον προβληματίζει είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λευκάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Διαγόρα Σεβαστής:

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Εκεί παρουσιάσαμε μια ομάδα με νέα πρόσωπα και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αυτήν την Κυριακή θα παίξουν ποδοσφαιριστές τους οποίους είχαμε προστατέψει τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές όπως είναι ο Δημητρίου και ο Τσαγκαράκης που επανήλθαν κανονικά στην ομάδα. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για το ματς. Θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς.

Ο Τηλυκράτης είναι μια σφιχτή ομάδα που προσπαθεί να καλύψει τα νώτα της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει δεχθεί δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα χτυπήσουμε τον Τηλυκράτη σε αντεπιθέσεις. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χώρο να ανέβουν πιο ψηλά, και πιστεύω ότι θα πετύχουμε γκολ. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι ο κακός αγωνιστικός χώρος. Αυτό πιστεύω πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε. Από την δική μας την πλευρά όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για την Κυριακή.

Στο παιχνίδι του Κυπέλλου πήγαμε αυθημερόν. Τα παιδιά ταλαιπωρήθηκαν, αφού ήταν στο λεωφορείο σχεδόν μια μέρα. Αυτή την εβδομάδα θα πάμε με διανυκτέρευση. Θα υπάρχει ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές, επομένως δεν θα έχουμε την ταλαιπωρία που είχαμε την Κυριακή που μας πέρασε. Από εκεί και πέρα πάμε σε κάθε ματς για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Φυσικά πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και πάμε για τους τρεις βαθμούς. Στην ομάδα είναι πλέον και ο Καράμπελας. Από βδομάδα ελπίζω να τον έχω σε όλες τις προπονήσεις. Με χαροποιεί ιδιαιτέρως γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις