Στις καθυστερήσεις ο Ιάσων Α.Μ. ισοφάρισε 1-1 τον Πανιώνιο

Σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη βροχή που είχε πέσει, στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, Πανιώνιος και Ιάσων Α.Μ. αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις πρώτες απώλειες βαθμών στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ. Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο με λιγοστές καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο πλευρές, λόγω

και του ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου, ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ στο 65′, όταν ο Στεργίου με κεφαλιά βρήκε τον Μαρούγκα και ο παίκτης που είχε περάσει, ως αλλαγή, στο ημίχρονο, με πλασέ έγραψε το 1-0.
Νωρίτερα, πάντως, και συγκεκριμένα στο 52′ ο Ιάσονας έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Καλογριάς σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Θεοδωρόπολος σούταρε για να βρει η μπάλα σε αντίπαλο αμυντικό και να χαθεί κλασική ευκαιρία για γκολ.
Στο 68′ ο Ιάσων Α.Μ. είχε σημαντική ευκαιρία για γκολ σε σουτ που έκανε ο Κάβουρας από πλάγια θέση, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 78′ ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παπαστεργίου, με τον Ιάσονα Α.Μ. να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα και να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 94′ με σουτ του Ζατσάι, ο οποίος είχε περάσει και αυτός, ως αλλαγή στο παιχνίδι.
Η ομάδα της Άλλης Μεριάς έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας και παρέμεινε αήττητη (δύο νίκες και μία ισοπαλία).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αλέξης, Μαρούφ, Κωστούλας, Παπαπορφυρίου (70′ λ.τρ. Μοσχούλιας), Τσιώλης, Βαΐτσης (46′ λ.τρ. Μαρούγκας), Φώτου (30′ λ. τρ. Σαρίδης), Στεργίου, Κουταντέλιας, Παπαστεργίου, Καραγεώργος.
ΙΑΣΩΝ Α.Μ. Κωνσταντίνου, Σπύρου, Κάβουρας, Γούσιας, Κουτσουνίδης, Τσίγγας, Ρακής (78′ Ζατσάι), Θεοδωρόπουλος, Καλογριάς, Ζάχος, Χριστοδούλου (70′ Σιόβας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις