Τσίρκοβιτς: «Περίμενα από τη Νίκη να χορεύει αργεντίνικο τάνγκο»

 “Περίμενα να χορεύουν αργεντίνικο τάνγκο” είπε αναφερόμενος στην απόδοση της Νίκης Βόλου ο Μίκι Τσίρκοβιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του, την ΑΕ Ιστιαίας και την ισοπαλία που απέσπασε με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του και ευχαρίστησε τον κόσμο της Νίκης για την υποδοχή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίκι Τσίρκοβιτς:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο Φιλάθλων της Νίκης Βόλου για την τιμή που μου έκανε πριν το παιχνίδι. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρέθηκα με πολλούς φίλους, μετά από 16 χρόνια που έφυγα από μια ομάδα, που πέρασα τα καλύτερα χρόνια από τότε που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Δυστυχώς σήμερα στεναχωρήθηκε ο κόσμος της Νίκης, αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Θεωρώ ότι κανένας προπονητής δεν θέλει να χάσει.

Εγώ οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια και το δώρο που έκαναν για τα γενέθλιά μου. Όχι τόσο πολύ για το αποτέλεσμα αλλά για την προσπάθεια που έκαναν. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι ήμασταν αουτσάιντερ. Ήρθαμε να παίξουμε σε μια ομάδα που ξέραμε ότι η δύναμή της ήταν ο κόσμος, μια ομάδα που έχει 12 βαθμούς, μια ομάδα που έχει ταλέντο όπως αποδείχθηκε και πραγματικά μια δουλεμένη ομάδα. Απλά για να είμαι ειλικρινής σήμερα περίμενα να δω να παίζουν αργεντίνικο τάνγκο, δεν έπαιξαν όμως, γιατί κάποτε άκουσα κάποιον συνάδελφο να λέει ότι οι παίκτες της Νίκης Βόλου χορεύουν αργεντίνικο τάνγκο.

Εμείς σήμερα ήρθαμε να παίξουμε μπάλα. Οι παίκτες μου κατάφεραν με την προσωπικότητα που έχουν να πάρουν στο τελευταίο λεπτό μια ισοπαλία σε μια πολύ δύσκολη έδρα και πραγματικά οφείλω στα παιδιά ένα μεγάλο μπράβο. Από εκεί και πέρα δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά σήμερα η Ιστιαία έπαιξε χωρίς επτά βασικούς παίκτες και ο τερματοφύλακας που έπαιξε σήμερα είναι πυροσβέστης και χθες το βράδυ είχε υπηρεσία όλη νύχτα. Οπότε καταλαβαίνετε πόση μεγάλη προσπάθεια έγινε και πόσο μεγάλη επιτυχία είναι να πάρεις με αυτούς τους ποδοσφαιριστές και με αυτή τη νοοτροπία ισοπαλία με τη Νίκη. Την έχουν πάρει αποκλειστικά μόνο οι ποδοσφαιριστές. Εγώ απλά είμαι εργάτης και τα αισθήματά μου πραγματικά είναι μπερδεμένα. Χαρά που ήρθα στην ομάδα που με αγάπησε ο κόσμος και στεναχώρια που πραγματικά στεναχωρήθηκε αυτός ο κόσμος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις