Τα αποτελέσματα σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ

Μ’ ένα παιχνίδι άνοιξε σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ, αυτό ανάμεσα στην Α.Ε. Διμηνίου και στον Παγασητικό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2, με τον Παγασητικό να προηγείται δύο φορές με τους Λάιο στο 12′ και Ρηγίνο στο 33′ και να ισοφαρίζεται ισάριθμες από την ΑΕ Διμηνίου με χτυπήματα πέναλτι του Σεραφείμ Παπαϊωάννου στο 22′ και στο 75′.

 

Στη Β’ ΕΠΣΘ διεξήχθησαν τρία παιχνίδια για τον 1ο όμιλο με τις φιλοξενούμενες ομάδες να φεύγουν νικήτριες. Συγκεκριμένα, ο Εθνικός επιβλήθηκε με 0-1 της Δάφνης στη Νεάπολη, τα Λεχώνια εύκολα επικράτησαν με 4-1 του Τοξότη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ενώ η ΑΕ 2002 πέρασε νικηφόρα από την Άλλη Μεριά, επικρατώντας με 0-2 του Ιάσονα Α.Μ.
Για τον 2ο όμιλο διεξήχθησαν τέσσερα παιχνίδια. Η Αγία Άννα νίκησε με 3-2 τον Αγροτικό Αϊδινίου, ενώ ο Αχιλλέας επικράτησε με 0-1 του Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων. Οι Ν.Α. Νίκης ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τους Μυρμιδόνες, ενώ ο Μαγνησιακός επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας των Μυρμιδόνων. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Α’ ΕΠΣΘ
Α.Ε. Διμηνίου-Παγασητικός 2-2
Β’ ΕΠΣΘ
1ος όμιλος
Δάφνη-Εθνικός 0-1
Τοξότης-Λεχώνια 1-4
Ιάσων Α.Μ.-Α.Ε. 2002 0-2
2ος όμιλος
Αγία Άννα-Αγροτικός 3-2
Ν.Α. Νίκης-Μικροθήβες 2-2
Μυρμιδόνες-Μαγνησιακός 1-2
Ηρακλής Α.Θ.-Αχιλλέας 0-1

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις