Άνετα τα Λεχώνια 4-1 τον Τοξότη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχαν τα Λεχώνια στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου με αντίπαλο τον Τοξότη, με σκορ 4-1. Αυτή ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα και μάλιστα συνεχόμενη μετά από εκείνη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της ΑΕ 2002. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 0-3, «κλειδώνοντας» από το πρώτο μέρος τη νίκη.

Στο 12′ η ομάδα του Άρη Γιανούτσου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κουβαρά, μετά από σέντρα του Κολιού, ενώ στο 22′ ο Κολιός με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2. Τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στο 42′, μετά από λάθος αμυντικού του Τοξότη, ο Ρενάτο έγινε κάτοχος της μπάλας, βγήκε μόνος απέναντι από τον Πασπαλάρη και με πλασέ έκανε το 0-3.
Στην επανάληψη ο Τοξότης προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 75′ με κεφαλιά του Στρούγγη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιατσιάνη, για να γίνει το 1-4 στο 89′ με τον Ξενάκη. Ο παίκτης των Λεχωνίων πήρε τη μπάλα κάτω από τη σέντρα και με ωραία ατομική προσπάθεια, αφού ξεπέρασε δύο αντιπάλους, βγήκε τετ α τετ με τον Πασπαλάρη, τον πλάσαρε εύστοχα, σημειώνοντας το τέταρτο τέρμα της ομάδας του.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Β. Πασπαλάρης, Νένα, Παρασχούδης, Α. Βέτσικας, Στρούγγης, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Παραδάκης, Χ. Πασπαλάρης (70′ Τσιμπρίδης), Τριχιάς, Τσένα (80′ Σιαμουρδάνης)
ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Τόντας, Ντένις, Ράπτης, Τζούμας, Μπικοράρος (75’λ. τρ. Κυριαζής), Ξενάκης (89′ Καραγιάννης), Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς (91′ Μεϊντής), Βαλαρούτσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις