Νίκη των γυναικών της Αργούς στη Λάρισα και πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου

Σημαντική νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ την Κυριακή στη Λάρισα επί του ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ, σε νοκ άουτ αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό.

 
Η ομάδα της Λάρισας μπήκε δυνατά στο 1ο σετ με αποτέλεσμα να προηγηθεί και να έχει το προβάδισμα μέχρι το 22-18, όταν σε εκείνο το σημείο η ΑΡΓΩ, με αποτελεσματικότητα σε μπλοκ και άμυνα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε το σετ με 26-24. Στα επόμενα δύο σετ τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και  επικράτησαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, γράφοντας το τελικό 3-0 σετ που τους δίνει την πρόκριση στον ημιτελικό του θεσμού. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η πολύ καλή εμφάνιση της Μαρίας Τσιτσιγιάννη η οποία με επιθέσεις «φωτιά» εξουδετέρωσε την αντίπαλη άμυνα από τη θέση της διαγωνίου, καθώς επίσης και της έμπειρης ακραίας Φωτεινής Τσαντοπούλου, με μεγάλα  ποσοστά αποτελεσματικότητας στην επίθεση.
 
Τα σετ: 24-26,17-25,15-25
 
Αγώνα διαιτήτευσαν οι  κύριοι Χαρδαλίδης Νίκος και Παπαγεωργίου Αχιλλέας του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.
 
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: (Κουκούλης) Φούντα, Παπακωνσταντίνου, Τσοκάνου, Σουλτσιώτη, Παπαγιάννη, Καρανικόλα, Χαλκιά, Γίτση, Καραναστάση, Σωτηρίου, Μπαρούτα, Χαλκιά Αντ, Τσιούλκα, Καραντζά
 
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου) Τάσσου, Τσαντοπούλου, Χαρχαρή, Γεωργουλά, Φιλιππίδη,Τσιτσιγιάννη, Γάκη, Χειμάρα, Γερολυμάτου, Καλαποδά, Σταυρακοπούλου, Καλοφορίδη
 
 
 Ένα ακόμη εισιτήριο σε τελική φάση αναπτυξιακών πρωταθλημάτων πέτυχε η ομάδα νεανίδων του  ΑΣ  ΑΡΓΩ, η οποία απέκλεισε σήμερα το απόγευμα σε χιαστί αγώνα, την 1η της ομάδα της βαθμολογίας του 4ου ομίλου ΛΟΚΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ , επικρατώντας με 3-0 σετ. Ο αγώνας διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας.
 
Στο αγωνιστικό μέρος, τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ πήραν το ροζ φύλλο αγώνα μετά από πολύ καλή απόδοση και προηγήθηκαν με 2-0 χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες. Η ομάδα της Φθιώτιδας προσπάθησε να αντιδράσει στο 3ο σετ ανεβάζοντας την απόδοσή της, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, αφού η ΑΡΓΩ έδειξε αποφασιστικότητα και κράτησε τη συγκέντρωσή της γράφοντας το τελικό 3-0 σετ.
 
Με τη νίκη αυτή η Βολιώτικη ομάδα θα είναι η μόνη εκπρόσωπος της Μαγνησίας στην τελική φάση (final4), κάτι που έχει πετύχει αρκετές φορές στο παρελθόν σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα, αναλογικά με το μικρό  χρόνο ύπαρξής της (3 φορές σε final4 νεανίδων, 1 κορασίδων, 2 παγκορασίδων, 2 παίδων, 1 παμπαίδων) και για το οποίο οι άνθρωποι του συλλόγου αισθάνονται υπερήφανοι.
 
Ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στα περισσότερα τα κορίτσια της ομάδας που είχε στη διάθεσή του.  
 
Διαιτητές του αγώνα ήταν ο κύριος Σακαρέλλης Κων/νος και η κυρία Αγγελακοπούλου Γεωργία του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.
 
Τα σετ: 25-14,25-10,25-22
 
ΑΣ ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Ζαφειρίου) Γεωργουλά Κ, Γεωργουλοπούλου Μ, Φιλιππίδη Αν, Τσιτσιγιάννη Μ, Κανέλλου Μ, Γάκη Σ, Πολυζώη Μ, Γερολυμάτου Ε, Καλαποδά Μ, Σουφλή Χ, Χειμάρα Γ, Παπαθεοδώρου Β, Ζαφειρίου Α.
 
ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ: (Μπουραμάς) Μελισσάρη, Καλογεροπούλου, Νέστωρα, Σουροπάνη, Τρατογιάννη, Παπαγεωργίου, Τσέρτου, Παπανικολάου, Πρεφάντη, Λουκά, Φώκου, Αλεξανδρή, Γεωργίου.
 

 Δελτίου Τύπου ΑΣ ΑΡΓΩ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις