Μπάκας: «Εμένα πήγαν να με πνίξουν με τη γραβάτα μου»

Ο παλαίμαχος ρέφερι, Φίλιππος Μπάκας που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού κλήθηκε να σχολιάσει τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, τονίζοντας ότι ο διαιτητής για να είναι ήσυχος πρέπει να είναι σε άρμα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena FM:

«Είναι καθαρά θέμα εκβιασμού ότι έγινε με τον Μπίκα. Χτυπάνε ένα διαιτητή για να μπορέσει η ομάδα τους να λειτουργήσει παρακάτω. Αν ήθελαν να κάνουνε χειρότερο κακό θα μπορούσαν.

Εμένα πως μου έστησαν ενέδρα μετά από 19 μέρες. Η ενέδρα ήταν για λεφτά που πήρε κάποιος παράγοντας που έπαιξε παρολί το παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν του κάθισε το παιχνίδι, χάσανε τα λεφτά και είπαν ότι τα πήρα εγώ.

Λυπάμαι για τον Μπίκα, αλλά να ξέρετε ότι είναι εκφοβισμός όπως και του Τσαχειλίδη. Για να τον πάρουν στο δικό τους καράβι. Μέχρι τώρα τους ελέγχει ο Ολυμπιακός τώρα ίσως θέλει να τους πάρει στο καράβι τους άλλος.

Εμένα πήγαν να με πνίξουν με τη γραβάτα μου. Μου σπάσανε τα πλευρά. Άμα ψάξουν καλά θα τους βρούνε. Αν θέλουν να ψάξουν θα τους βρούνε. Στα λόγια όλα είναι εύκολα. Περιμένω να δω πράξεις. Και μένα τότε είχαν πει ότι θα βρουν την άκρη, αλλά έμεινα ξεκρέμαστος.

Ο διαιτητής για να είναι ήσυχος πρέπει να είναι σε άρμα. Στο χωριό μου λένε να δέσει το γάιδαρό του.

Ο Μπίκας είναι κύριος. Θα του έλεγα κουράγιο. Και να γυρίσει στη διαιτησία. Ο Γιώργος είναι δυνατός σαν χαρακτήρας.

Αν η Πολιτεία θέλει να κάνει κάτι το κάνει. Αν δε θέλει δεν το κάνει. Οι παράγοντες βγάζουν και κόμματα στην εξουσία.

Δεν είναι σωστό να αναβληθούν οι αγώνες για αυτό που έγινε, αλλά να βρουν τους ενόχους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις