Ένταση για το Διμήνι… νίκη για τον Άρη

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του πήρε ο Άρης για το πρωτάθλημα, της Α’ ΕΠΣΘ επικρατώντας με 1-0 στο Διμήνι επί της Α.Ε. Διμηνίου. Από το 23′ με δέκα παίκτες έπαιζαν οι γηπεδούχοι, που ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννιά, μετά την αποβολή του τερματοφύλακά τους, Τριανταφύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές καλές στιγμές, αλλά αντίθετα είχε πολύ ένταση και πάθος…

χωρίς οι παίκτες να ξεφύγουν από τα αθλητικά πλαίσια. Οι γηπεδούχοι αν κι αγωνίζονταν για μεγάλο διάστημα (23′) με παίκτη λιγότερο, έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν και στη ροή του αγώνα δεν φαινόταν η εις βάρος τους αριθμητική ανισορροπία.
Από τη άλλη, με το γνωστό ήρεμο τρόπο που αγωνίζεται, ο Άρης κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη αξιοποιώντας τη δική του ευκαιρία να σκοράρει και περιμένοντας στη συνέχεια να βρει εκτεθειμένο τον αντίπαλό του και να πετύχει το δεύτερο τέρμα που θα ολοκλήρωνε την αναμέτρηση, κάτι που ωστόσο δεν έγινε, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον για την εξέλιξη, ως το τελευταίο σφύριγμα.
Με πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους κι ένταση προς το πρόσωπο του διαιτητή Δ. Βαρτσάκη, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, κυρίως για τις πολλές κάρτες που έδειξε, Η ένταση κορυφώθηκε με την αποβολή του τερματοφύλακα Τριανταφύλλου (90+) που ήταν σωστή.
Στο 21′ σουτ του Νούσια αποκρούει ο Τριανταφύλλου, η μπάλα πήγε προς τον Μερμίγγη για να τον προλάβει την τελευταία στιγμή ο Παπαεμανουηλίδης.
Στο 23′ ο Ζαρίφης δέχτηκε τη 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στο Μερμίγγη. Η παράβαση έγινε στο χώρο του κέντρου και με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο ποδοσφαιριστής του Διμηνίου, άφησε από νωρίς την ομάδα του με δέκα παίκτες.
Στο 37 ο Αποστολίδης εκτέλεσε κόρνερ κι ο Κάρρος με κεφαλιά έκανε το 0-1, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της συνάντησης.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (44′) η πρώτη καλή ευκαιρία του Διμηνίου, όταν ο Θεοδωσιάδης έκλεψε από τον Καμπέρη, μπήκε στην περιοχή, αλλά πρόλαβε να διώξει σωτήρια ο Κουρίτας, με το πόδι.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με καλή ευκαιρία των γηπεδούχων, (54′) και τον Κουρίτα να σώζει σε τετ α τετ με τον Καμπέρη.
Στο 76΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολίδη από δεξιά, ο Τριανταφύλλου χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και στη γραμμή διώχνει ο Παπαϊωάννου, αποσοβώντας το 0-2
Στο 92′ ο τερματοφύλακας Τριανταφύλλου ανέβηκε στο χώρο του κέντρου, ώστε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στην ύστατη προσπάθεια που κατέβαλαν για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Ενώ είχε τη μπάλα στην κατοχή του, ο Νούσιας κατάφερε να την κλέψει κι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τον τράβηξε από τη φανέλα, ρίχνοντάς τον κάτω. Σωστά δόθηκε η παράβαση και η κόκκινη κάρτα. Τον αντικατάστησε προσωρινά ο Χατζησταμάτης χωρίς να χρειαστεί να πιάσει τη μπάλα, αφού την κράτησαν στην κατοχή του οι παίκτες του Άρη μακριά από την αντίπαλη εστία, σε ένδειξη φερ-πλέι, αφού ο χρόνος της αναμέτρησης ουσιαστικά είχε τελειώσει όπως κι αυτός των καθυστερήσεων και δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή.
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Τριανταφύλλου, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Λούμπαρδος (65′ Γεωργιάδης), Παπαϊωάννου, Ζαρίφης, Καμπέρης, Δημουλάς (76′ Μπέης), Πετρόπουλος, Χαντζής (76′ Ανδρέου) Χατζησταμάτης
ΑΡΗΣ ΜΕΛ: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτσόπουλος, Θεοδοσιάδης (58′ Σαμέτι), Γκίνης, Γκάγκας, Νούσιας, Κάρρος, (70′ Κουτλούμπασης), Μερμίγγης (88′ Θεοδώρου), Αποστολίδης, Τσιαντής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις