“Καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο ο Άνθιμος Γαζής

«Καταιγιστικός» στο δεύτερο ημίχρονο ο Άνθιμος Γαζής επικράτησε με 3-0 του Ιάσονα Άλλης Μεριάς στο γήπεδο της Γατζέας. Ύστερα από ένα άγονο πρώτο μέρος, ο Λάσκος με πλασέ στο 49′ έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη. Το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 54′ έγινε το 2-0.

Σκόρερ ο Δανιλόπουλος με μακρινό σουτ, δίνοντας σημαντικό «αέρα» στην ομάδα του, όσον αφορά την υπόθεση νίκη. Το τρίτο τέρμα για τον Άνθιμο Γαζή δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 63′ με νέο σουτο Παπαδόπουλος έγραψε το τελικό 3-0.
Ο Ιάσονας είχε δοκάρι στο 85′ με τον Κουτσουνίδη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε, πως στον πάγκο των φιλοξενουμένων κάθισε ο Παναγιώτης Ζορδομπάς, ο οποίος αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία τον Σάκη Μακρή.
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Κ. Μπρισμπέος, Αλεξίου, Τσεπάνης, Κωστάκης, Λάσκος, Θεοδώρου (65′ Τσατσαρώνης), Παπαδόπουλος, Δανιλόπουλος, Μπακογιάννης (70′ Δ. Μπρισμπέος), Ζάνης (60′ Κατσαρός).
ΙΑΣΩΝ: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Ρακής, Γούσιας, Κουτσουνίδης, Θεοδωρόπουλος (71′ Γεωργουλάς), Τζίγκας (50′ λ.τρ. Ζατσάι), Θάνος, Κάβουρας, Σιόβας (71′ Πιτσιάβας), Καλογριάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις