Παντζιαράς: «Επειγόντως νίκη»

Την καθιερωμένη Media Day ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (23/11, 15:00) πραγματοποίησε ο Τηλυκράτης Λευκάδας. Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Παντζιαράς, αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος λέγοντας πως η ομάδες έχασαν τον ρυθμό τους και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παντζιαρά καθώς και το βίντεο με τις δηλώσεις τόσο του προπονητή του Τηλυκράτη όσο και των ποδοσφαιριστών Σιδέρη, και Μπουρδούβαλη.

«Προερχόμαστε από μια διακοπή περίπου 18 ημερών στον οποίο αυτό χρόνο είχαμε ένα φιλικό παιχνίδι. Στην ουσία εκεί που οι ομάδες αρχίζουν και βρίσκουν τα πατήματά τους όπως συνήθως λέμε μετά την 6η, 7η αγωνιστική, πάλι οι ομάδες πήγαν πίσω. Χάσαμε τον ρυθμό μας, όχι μόνο εμείς αλλά θεωρώ και όλες οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Για εμάς πραγματικά θα είναι ένα στοίχημα για το πώς θα παρουσιαστούμε την Τετάρτη στον αγωνιστικό χώρο μετά από αυτή την μεγάλη αγωνιστική απραξία. Ελπίζω να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, θέλουμε επειγόντως να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, αφού στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αν και νομίζω δικαιούμασταν αρκετά παραπάνω πράγματα από αυτά που πήραμε.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και εύχομαι να μην υπάρξει μέχρι και το παιχνίδι της Τετάρτης και στη μετέπειτα πορεία. Νομίζω πως με τη βοήθεια που θα έχουμε και πάλι από τον κόσμο να μπορέσουμε, και ευχόμαστε να τα καταφέρουμε να επανέλθουμε στις νίκες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις