Με εύκολη νίκη… κορυφή για το ΓΣ Αλμυρού

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΓΣ Αλμυρού, καθώς επικράτησε της ΑΕ Διμηνίου με 4-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ και πέτυχαν από δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με πολλές απουσίες, κυρίως λόγω τιμωριών κι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού παίκτη τους κι ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές…

Αναλυτικότερα, το 1-0 έγινε πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο με κεφαλιά του Π. Βούλγαρη και το 2-0 με σουτ του Νασιακόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 31΄ με σουτ του Μπάρδα που διαμόρφωσε το 2-1 το ποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 με σουτ του Κοντοβά και το τελικό 4-1 σημείωσε ο Νασιακόπουλος, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα δεύτερο προσωπικό τέρμα.
Οι φιλοξενούμενοι από το 75′ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, καθώς τραυματίστηκε ο Παπαϊωάννου, που αποχώρησε ενώ είχαν γίνει όλες οι αλλαγές.
Απόντες για την ομάδα του Θ. Μακρή ήταν οι Ζαρίφης και Τριανταφύλλου, που είχαν αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Άρη Μελισσατίκων και ο χαντζής λόγω ασθένειας.
Σημαντικό ότι για την ΑΕ Διμηνίου χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ο τερματοφύλακας Παϊπάης και οι15χροινοι Δάρης και Μπέης και μάλιστα σε μια αναμέτρηση με μεγάλο δείκτη δυσκολίας.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Καψιώτης (60′ Πλαβός), Νικηφοράκης (70′ Αραμπατζής), Δημουλάς, Κυριάκος, Τσόγκας, Μακανίκας, Νασιακόπουλος, Π. Βούλγαρης (25′ λ.τρ. Τσιάτσιος), Ν. Βούλγαρης, Κοντοβάς.
Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Παϊπάης, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Παπαϊωάννου, Λούμπαρδος, Μπάρδας, Χατζησταμάτης, Δημουλάς (52′ Γεωργιάδης), Ανδρέου (63′ Μπέης), Πετρόπουλος (70′ Δάρης), Καμπέρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις