Συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί του Άρη Μελ.

Εντυπωσιακά συνεχίζει την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Άρης Μελισσατίκων, αφού από τη στιγμή που έκανε την πρώτη του νίκη μετρά έξι συνεχόμενες για το πρωτάθλημα, με τελευταία επιτυχία αυτή επί του Θησέα με σκορ 3-2, σε αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού αποτελεί το γεγονός ότι τα γκολ για κάθε ομάδα σημειώθηκαν…

σε μικρά χρονικά διαστήματα. Πρόσωπο του αγώνα για τον Άρη ο Σπύρος Νούσιας, που πέτυχε το πρώτο γκολ και συμμετείχε στα άλλα δυο τέρματα της ομάδας του. Στο α’ μέρος για τους γηπεδούχους και λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση για τους φιλοξενούμενους, που δείχνουν πλέον διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά και νοοτροπία.
Αναλυτικότερα, το 1-0 έγινε στο 22′ με τον Αποστολίδη να δίνει στο Νούσια κι αυτός να ανοίγει το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Δυο λεπτά αργότερα οι δυο ποδοσφαιριστές άλλαξαν ρόλους, με το Νούσια να κάνει την πάσα και τον Αποστολίδη να σκοράρει το 2-0. Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο του αγώνα και πάλι ο Νούσιας έκανε την σέντρα κι ο Κάρρος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Ωστόσο, ο Θησέας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και είναι εντυπωσιακό ότι αν και το 3-0 δεν άφηνε πολλά περιθώρια διεκδίκησης ενός καλού αποτελέσματος, οι αγριώτες το πάλεψαν και παραλίγο να δικαιωθούν γι’ αυτή την επιμονή τους καθώς στο 50′ μείωσαν σε 3-1 με πλασέ του Βλάχου και περίπου πέντε λεπτά αργότερα ο Μάστορας έκανε το 3-2, δημιουργώντας προσδοκίες στους φιλοξενούμενους. Όμως, ως τη λήξη της αναμέτρησης τίποτα δεν άλλαξε…
ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτσόπουλος, Θεοδοσιάδης, Γκίνης, Γκάγκας, Νούσιας, Κάρρος (70′ Κουτλούμπασης), Μερμίγγης (46′ Δημόπουλος), Αποστολίδης (90′ Λυρίτσης), Τσιαντής.
ΘΗΣΕΑΣ: Σταμέλος, Ζάγκας, Δαμάσκος, Αναστασίου, Γαρυφάλλου (57′ Βλάχος), Γιαννούλας, Ισά, Καραλόπουλος, Γκουγκούδης, Κόρμπας (73′ Μάστορας), Βουρδάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις