Θ. Θεοδώρου: Όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια κι αυτό με τον Ηρακλή

Στον Αλμυρό απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής και έτσι είναι περισσότερο… άνετοι, στο παιχνίδι της Κυριακής (4/12, 11.00) με τον Ηρακλή στο «Βασδέκειο». Ωστόσο, θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το «τρίποντο» προκειμένου να μην αφήσουν τους διώκτες τους να τους πλησιάσουν ή και να τους «πιάσουν»

στη βαθμολογία (οι Διαγόρας και Πύρασος που ακολουθούν στη 2η θέση απέχουν τρεις βαθμούς από τον Γυμναστικό).
Στις τάξεις του ΓΣΑ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία με τον τεχνικό Θάνο Θεοδώρου να δηλώνει στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Είχα πει και παλαιότερα πως όταν φτάναμε στο 1/3 του πρωταθλήματος, δηλαδή στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα, θα φαινόταν μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα μας. Από τη στιγμή, λοιπόν, που είμαστε στην κορυφή θα πρέπει να είμαστε και πολύ ικανοποιημένοι για ό,τι έχουμε πετύχει.
Ωστόσο, υπάρχει αρκετός δρόμος για το πρωτάθλημα. Μπροστά μας έχουμε το δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ο οποίος επιστρέφει και στη φυσική του έδρα. Λόγω και των περσινών τελικών ίσως έχουμε επιπλέον κίνητρο για τη νίκη, αλλά οφείλουμε να δούμε τον αγώνα αυτόν όπως και τους υπόλοιπους. Θέλουμε τους βαθμούς, όπως και σε κάθε ματς, ώστε να μη μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι ομάδες που μας ακολουθούν στη βαθμολογία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις