Στους “4” με ανατροπή ο Σαρακηνός

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ προκρίθηκε ο Σαρακηνός επικρατώντας μ 3-2 του Άρη Μελισσατίκων, παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα, όταν οι «κοκκινόμαυροι» είχαν χάσει επίσης με 3-2, στο ίδιο γήπεδο, το ΕΑΚ Βόλου. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως η πρόκριση ήρθε με ανατροπή στο φινάλε του αγώνα, όταν το 1-2, μετατράπηκε σε 3-2 στο 89′ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το σκορ άνοιξε στο 30′ ο Άρης με χτύπημα πέναλτι του Γκίνη. Το πέναλτι κέρδισε ο Μερμίγγης σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον νεαρό Φραγκογιάννη. Η ισοφάριση για τον Σαρακηνό ήρθε ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Σκόρερ ο Σαμαράς με σουτ.
Στο 70′ ο Γκίνης εκτέλεσε φάουλ και ο Μερμίγγης με πλασέ έγραψε το 1-2 για τον Άρη. Για να φτάσουμε στο 89′ όπου ο Σαμαράς και πάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουρίτα με πλασέ μέσα από την περιοχή. Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση, ήρθε στο 92′ ο Σαμαράς, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, να σημειώσει και τρίτο τέρμα, με σουτ από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιωάννου.
Ήταν ένα παιχνίδι που «έσπασαν» καρδιές και το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον Σαρακηνό να είναι πλέον στους «4» του Κυπέλλου.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Δημητριάδης, Ιωάννου, Καλαμάτας (73′ Σούδης), Σουλιώτης, Ντουκώλης (46′ Τσαγγαράς), Σαμαράς, Φραγκογιάννης, Βαλωτής, Νιαώτης, Μπαρμπούτας (79′ Ρέλλος)
ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτζόπουλος, Γκίνης, Θεοδοσιάδης, Τσιαντής, Κάρρος, Αποστολίδης (75′ Κουτλουμπάσης), Μερμίγγης, Σιαμέτης (59′ Ίμπρα), Νούσιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις