Πρόκριση για Απόλλων Λάρισας, 1-2 την Αμβρακία

Νίκη-πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας στην Άρτα την Τετάρτη (07/12) σε βάρος, της φιλότιμης ομάδας της Αμβρακίας Κωστακιών.

Παρότι ο τεχνικός του Απόλλωνα κ. Σάκης Θεοδοσιάδης χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής ή και καθόλου σε επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, εντούτοις η λαρισινή ομάδα, είχε ένα πάρα πολύ καλό α΄ ημίχρονο όπου σημείωσε τα δύο τέρματα της και γενικότερα είχε μια αρκετά καλή αγωνιστική παρουσία.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός, όμως και πάλι δεν κινδυνεύσε άμεσα, παρότι πίεσθηκε από το συγκρότημα της Άρτας.

Στο 19′ ο Φώτης Γκουντρουμπής με δυνατό ευθύβολο σουτ έδωσε το προβάδισμα (0-1) στον Απόλλωνα, που διπλασίασε τα τέρματα του στο 26′, όταν μετά από φαουλ του Κυριάκου, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε προσωρινά για να πεταχθεί ο Βασίλης Μάρκου και με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο 39′ η Αμβρακία μείωσε με τον Παππά, σκορ όμως που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

– Στην επόμενη φάση ο Απόλλων Λάρισας θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Φιλιππούπολης στις 23/12 την Α.Ε.Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του ομίλου.

Διαιτητής ήταν ο Μάντζιος (Λιόντος – Τσαντάς) άπαντες από τον σύνδεσμο Ηπείρου.

Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Μπαλάφας): Καραπιπέρης, Παπανίκου, Βασίλας (22′ Παππάς), Λύτος, Πέτσας, Βερλέκης, Ασπροποταμίτης, Σιδηρόπουλος, Μπαλαδήμας, Νικολαΐδης (91′ Τσαμπάς), Μπεζεβέγκης (46′ Τάσσος)

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Μάρκου (80′ Σάββας), Γιαννακόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Συράκος (67′ Καμπέρης), Κυριάκος, Γκουντρουμπής, Διβανές (73′ Σουλίδης), Κολοβός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις