Μεγάλη νίκη για την ΑΕ Διμηνίου στο Βασδέκειο…

Πολύ σημαντική νίκη για την ΑΕ Διμηνίου, που επικράτησε στο Βασδέκειο με 0-2 επί του Ηρακλή. Σ’ ακόμα ένα παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Θ. Μακρή έδειξαν, ότι υπό την καθοδήγησή του δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα στην κατηγορία. Από την άλλη η πορεία του Ηρακλή γίνεται όλο και περισσότερο δύσκολη, καθώς…

συσσωρεύονται τα προβλήματα και είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια που γίνεται από τον Κ. Κοκκινάκη και τους ποδοσφαιριστές του. Στον Ηρακλή έχουν κάθε δικαίωμα να τα βάζουν και με την κακή τους τύχη, στα τελευταία παιχνίδια, η οποία αποτελεί ακόμα έναν αντίπαλο
Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση, στην οποία παίχτηκε η μπάλα πάνω- κάτω και σε γρήγορο ρυθμό, οι γηπεδούχοι είδαν δυο φορές προσπάθειές τους στο ‘α ημίχρονο, να σταματούν στα αντίπαλα δοκάρια. Αρχικά στο 11′ με σουτ του Ντούρο, έξω από τη μεγάλη περιοχή και στο 34’ πάλι με σουτ του Κυπτίου από δύσκολη θέση (κοντινή και πλάγια).
Στο α΄ μέρος που ήταν θεαματικό κι από πλευράς φιλοξενούμενων χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες, από τις οποίες θα μπορούσε να έχει έρθει ένα τέρμα.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 (55′) με στημένη μπάλα από αριστερά και κεφαλιά του Παλάση από την «καρδιά» της αντίπαλης περιοχής, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 81΄ με ατομική ενέργεια του Χατζή και όμορφο τελείωμα. Στο ενδιάμεσο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, αλλά στις φάσεις που δημιούργησαν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μαυρίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη συνέχεια, δεδομένων των ελλείψεων που έχουν οι «κυανόλευκοι» στο ρόστερ τους.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σακελλαρίου, Ντούρο, Τζιόλας (53′ Λιάρος), Γιαουπλάρι, Μοράλες, Μαυρίδης, Ασλάνογλου, Τρελόπουλος, Φέιζο, Κιπτίου (83′ Καρπαθάκης), Γ. Κοντοβάς.
Α.Ε. ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Παϊπάης, Δημουλάς, Παπαεμμανουηλίδης, Λούμπαρδος, Παπαϊωάννου, Ζαρίφης, Καμπέρης (86′ Κωστής), Χατζησταμάτης, Πετρόπουλος, Χαντζής (82’Δάρης), Παλάσης.

FASA ΖΩΖΑΝΑ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις