«Διπλασίασε» τις νίκες του…

Τη δεύτερη νίκη στη σεζόν πέτυχε ο Απόλλωνας επικρατώντας του Θησέα στα Κανάλια με 3-2 και για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν η ομάδα του Κ. Ρέπου βρέθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έστω και σε ισοβαθμία με την Αγ. Παρασκευή. Το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι…

για την ομάδα των Κανλίων να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο ρόστερ της, προκειμένου να καταφέρει σώσει την κατηγορία.
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Θησέα που μέσα στην εβδομάδα αγωνίστηκε για το Κύπελλο έχοντας πολύ καλή παρουσία, έχασε ένα παιχνίδι στα μέτρα της, από το οποίο σίγουρα οι παράγοντες της αγριώτικης ομάδας θα επιζητούσαν κάτι περισσότερο.
Σε ότι έχει να κάνει με την αναμέτρηση, εκεί θα παρατηρήσουμε ότι τα γκολ σημειώνονταν σχεδόν ανά πέντε λεπτά κι όλα στο α’ ημίχρονο.
Για τους γηπεδούχους ο Ρακής έκανε το 1-0 (20′), το 2-0 ο Τσιουρής (25′) για να μειώσει στο ο Αναστασίου σε 2-1 (30).
Το 3-1 έγινε από τον Τσιουρή (35′) με «διπλή» προσπάθεια, αφού αρχικά κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο σκόρερ να κάνει το γκολ.
Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 42′ από τον Κόρμπα.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μουράβας, Κουζιώκας, Καράνταγλης, Φέιζο, Φώτου, Παναγιωτάκης, Ρακής (83′ Γιαννακούρας), Βασιλείου, Χίντα, Τσιουρής, Γ. Μαστακούλης (60′ Καλαμίδας, 68′ λ.τρ. Μάρκου).
ΘΗΣΕΑΣ: Σταμέλος, Ζάγκας, Αναστασίου, Γαρυφάλλου, Μούτος (71′ Δαμάσκος), Βουρδάκης Ακριβούσης, , Μάστορας, Γκουγκούδης (38′ λ.τρ. Βλάχος), Κόρμπας, Γιαννούλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις