Στον Πρωτεσίλαο ο Παναγιώτης Βούλγαρης

Με τη φανέλα του Πρωτεσίλαου θα αγωνιστεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ ο Παναγιώτης Βούλγαρης, μετά από επιθυμία του ίδιου και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του Γ.Σ. Αλμυρού.

Ο λόγος ένας τραυματισμός στο πέλμα που δεν του επιτρέπει να προπονηθεί σε εντατικούς ρυθμούς, όπως ο ίδιος διευκρίνισε σε φίλαθλο της ομάδας που ρωτούσε για τους λόγους αποχώρησής του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Έχω ένα πρόβλημα στο πέλμα και δε μπορώ να προπονηθώ καθόλου εντατικά. Επέλεξα να πάω σε μια ομάδα μήπως καταφέρω και παίξω κάποια παιχνίδια εφόσον η ομάδα ενισχυθεί όπως ενισχύθηκε . Είμαι μέλος της ομάδας και όλοι είναι φίλοι μου. Θα προσπαθήσω να γίνω καλά και να είμαι έτοιμος για του χρόνου. Απλά έχω σκοπό να παίξω μερικές αγωνιστικές σε μια καλή ομάδα που δεν έχει απαιτήσεις. Δεν είναι καλό και για μένα να είμαι συνέχεια στο πάγκο».

Πρόθεση τόσο του Παναγιώτη Βούλγαρη όσο και της διοίκησης του ΓΣ Αλμυρού, η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα το καλοκαίρι όταν και θα έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Οι σχετικές ανακοινώσεις των δύο ομάδων:

Ανακοίνωση Γ.Σ. Αλμυρού:

«Μετά από συζήτηση και επιθυμία του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βούλγαρη με την διοίκηση της ομάδας αποφασίστηκε από κοινού η παραχώρησή του μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2016-2017 σε μια άλλη ομάδα.

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον σύλλογο καθώς διετέλεσε αρχηγός της ομάδος μας και έχει προσφέρει τα μέγιστα σε αυτήν. Παραμένει προπονητής των ακαδημιών και του ευχόμαστε υγεία και καλή αντάμωση του χρόνου, ελπίζουμε …στα γήπεδα της Γ Εθνικής».

Ανακοίνωση Πρωτεσίλαου:

«Με τη φανέλα του Πρωτεσίλαου θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν ο Παναγιώτης Βούλγαρης.

Η αξία, η αγωνιστικότητά του και το ήθος του, γνωστά σε όλους!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Γ.Σ.Α. που συναίνεσε στη μετακίνηση αυτή.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις