Ν. Θεοδοσιάδης: Να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο

Στο ΑΕΛ Radio φιλοξενήθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος και μίλησε για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα του τις επόμενες ημέρες.
αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλο το φίλαθλο κόσμο της Λάρισας. Εύχομαι υγεία και πρόοδο σε όλους. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες τις ομάδες της Λάρισας και σε όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές, να έχουν υγεία και να πετύχουν τους στόχους που θα θέσουν για τη νέα χρόνια.»
Τέλος, πρόσθεσε «Μετά το τετραήμερο ρεπό σήμερα επανερχόμαστε στις προπονήσεις για να μπορούμε να είμαστε στο κλίμα των προπονήσεων. Μέχρι την Παρασκευή οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν προπονήσεις, την Παρασκευή ενδέχεται να έχουμε ένα φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας και το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ρεπό. Ο κόσμος ανταποκρίνεται παιχνίδι με παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Είμαστε σε καλό δρόμο και ευελπιστώ οι ποδοσφαιριστές μου να έχουν υγεία και να συνεχίσουμε με το ίδιο τέμπο για το καλό της ομάδας».
Πηγή: athleticlarissa

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις