Παπαδόπουλος: «Οι στόχοι του Διαγόρα παραμένουν οι ίδιοι»

Στο Pieriasport μίλησε ο προπονητής του Διαγόρα Σεβαστής Κώστας Παπαδόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στην ομάδα του, τον τρόπο με τον οποίο ο Διαγόρας έφτασε εδώ που είναι και τη συνέχεια όπως έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα να εξελιχθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θα ξεκινήσω με τις δικές μου προσωπικές ευχές σε όλο τον κόσμο και στο Pieriasport. Υγεία, ευτυχία και ευτυχισμένο το νέο έτος. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γαβρίλο Κωνσταντινίδη και τον Γιάννη Συμεωνίδη για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπό μου να αναλάβω προπονητής στο Διαγόρα Σεβαστής.

Άρπαξα την ευκαιρία, δεν φοβήθηκα πάρα το νεαρό της ηλικίας μου ότι δεν θα τα καταφέρω και αυτό το δείχνει η πολύ καλή παρουσία της ομάδας τόσο από την συγκομιδή των βαθμών όσο και από το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Χτίσαμε μια ομάδα στην πλειοψηφία με Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι μικροί σε ηλικία.

Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 24 ετών. Εξαρχής ο στόχος ήταν η εύκολη παραμονή στην κατηγορία και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Η ομάδα είναι πρώτη στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου γύρου και θα έχει αυτή την αγωνιστική παρουσία στην κατηγορία του δευτέρου ομίλου. Ποιον θα ρωτούσες το καλοκαίρι και θα σου έλεγε ότι ο Διαγόρας θα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος; Προσωπικά πιστεύω κανένας!!!

Αυτό που δημιουργήσαμε με τους ποδοσφαιριστές μου δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα μεθοδικής και συστηματικής δουλειάς στο γήπεδο. Έχουμε εξαίρετο κλίμα στην ομάδα και είμαστε πραγματικά ένα σύνολο συγκροτημένο. Τα παιδιά δίνουν κάθε αγωνιστική τον καλύτερο τους εαυτό και πολλοί έχουν κάνει υπέρβαση των δυνατοτήτων τους.

Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά τόσο από εμένα και το συνεργάτη μου Γιώργο Τριανταφύλλου, όσο και από τους ποδοσφαιριστές. Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι. Κάθε αγωνιστική προσπαθούμε να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, αλλά δεν υπερτιμούμε κιόλας.

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για την καλή συνεργασία που έχω μαζί τους, τους εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο την νέα χρονιά. Τέλος να ευχαριστήσω όσους είναι δίπλα στην ομάδα μας και να ευχηθώ στις ομάδες της Πιερίας να εκπληρώσουν όλες τον στόχο τους.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις