Νέος προπονητής στον Ιάσονα Α.Μ. ο Βαρβέκης

Ο Παντελής Βαρβέκης είναι ο νέος προπονητής του Ιάσονα Άλλης Μεριάς και ήδη εδώ και λίγες μέρες δουλεύει με τους παίκτες, με σκοπό η ομάδα να γίνεται όλο και καλύτερη μέρα με την ημέρα. Ο Βαρβέκης αποχώρησε πρόσφατα από τη Δάφνη και δεν άργησε να βρει τον επόμενο προπονητικό σταθμό.
Ο Παντελής Βαρβέκης με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που διαθέτει άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις, στις οποίες μου δίνεται η δυνατότητα να δουλέψω με νεαρά παιδιά, τα οποία «διψούν» να παίξουν ποδόσφαιρο και να αναδειχθούν μέσα από τον Ιάσονα.
Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε και αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως μέσα από σκληρή δουλειά θα φροντίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι, ατομικά και ομαδικά, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και οι παίκτες μου να χαίρονται το παιχνίδι.
Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις γι’ αυτό. Δουλειά, υπομονή και εργατικότητα, είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας και οι ποδοσφαιριστές από τις πρώτες μέρες δείχνουν πως έχουν μεγάλη διάθεση και πάθος κι αυτό το βγάζουν καθημερινά στις προπονήσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις