Απέκτησε τον Λόρι Κέρι ο Ολυμπιακός Βόλου

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζονται. Οι «ερυθρόλευκοι», απέκτησαν τον επιθετικό Λόρι Κέρι, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έχοντας παίξει σε έξι παιχνίδια με την Καλλονή, ενώ την περσινή περίοδο (2015-16), έκανε πολύ καλή χρονιά στον Αιολικό, πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 25 παιχνίδια. Αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ενώ μπορεί με την ίδια ευχέρεια να αγωνιστεί και στη δεξιά πτέρυγα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ Ολυμπιακού Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση του Φλόρενς (Λόρι) Κέρι στην ομάδα μας. Ο Λόρι είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου του 1990 και αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό, στη δεξιά και αριστερή πλευρά με την ίδια ευχέρεια. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού, αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και στον Γ.Σ. Αλμυρού. Ακολούθως συνέχισε την πορεία του στα Χανιά, τον Πιερικό, τον Α.Ο Τρίκαλα, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο και τον Αιολικό, με τη φανέλα του οποίου αναδείχθηκε, την περσινή χρονιά, πρώτος σκόρερ με 14 γκολ στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Φέτος αγωνίστηκε στη Football League με την ομάδα της Καλλονής-οκτώ παιχνίδια-, απ’ όπου και ήρθε στην ομάδα μας.
Ο Λόρι Κέρι συμφώνησε σε όλα με τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου και θα ενταχθεί στο ρόστερ, ξεκινώντας προπονήσεις.
Η Διοικούσα Επιτροπή είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη, που θα συνεργαστεί με ένα νεαρό αλλά ταυτόχρονα και έμπειρο ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε και ανδρώθηκε στον Βόλο, καθώς στόχος της είναι να δώσει ευκαιρίες σε αθλητές της περιοχής μας και τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά της ευχόμενή του πολλές επιτυχίες!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις