Νίκη για τις Μικροθήβες, 3-1 τον Αγροτικό

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στον Αγροτικό και στις Μικροθήβες. Οι δύο ομάδες πέρυσι αγωνίζονταν ως μία (ΕΜΑ), με την ένωση που είχαν κάνει, ωστόσο, φέτος αγωνίζονται ξεχωριστά στο πρωτάθλημα.

Έγινε ένα ήσυχο παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Οι Μικροθήβες νίκησαν με 3-1. Το σκορ άνοιξε στο 7′ ο Ζιούλης για τους φιλοξενούμενους με σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο «παραθυράκι» του Χ. Κεραπίδη. Στο 15′ οι Μικροθήβες «άγγιξαν» το 0-2, όμως το σουτ του Διαμαντένια σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν τρία τέρματα. Το 0-2 έγινε στο 50′ κεφαλιά του Βέτσικα από το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από σέντρα του Διαμαντένια, με τις Μικροθήβες να βάζουν τις βάσεις για τη νίκη.
Το τρίτο τέρμα των Μικροθηβών ήρθε στο 60′. Ο νεοαποκτηθείς Κολώνης στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστό σουτ, βλέποντας τον τερματοφύλακα του Αγροτικού να είναι εκτός εστίας.
Ο Αγροτικός πέτυχε το γκολ της τιμής στο 80′ με τον Λιλή.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Χ. Κεραπίδης, Θ. Βαλκανιώτης, Νιάκας, Καραπτσιάς, Μαβίδης, Λάτζιος, Κοντογιάννης, Γκαμάλιας, Γκαγιάννης, Αθ. Βαλκανιώτης, Λιλής
ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Χρ Λανάϊ, Λάτος, Παπανίκος, Αποστόλου, Αρχοντάκης, Ζιούλης, Διαμαντένιας, Ρεφουγιάτι, Ι.Ε. Βέτσικας (70′ Σ. Αναγνώστου), Αλμπερτ Λανάι (60′ Κολώνης), Κεπεσίδης (46′ Ρομάριο)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις