Έσωσε τον βαθμό στο τέλος ο Απόλλωνας στη Λευκάδα

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει στην Λάρισα η ομάδα του Απόλλωνα η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα του Τηλυκράτη Λευκάδας για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη βρέθηκε να ηττάται από το πρώτο ημίχρονο με 1-0, όμως στην επανάληψη μπόρεσε να φτάσει στο 1-1 έστω και στο 88′ σε ένα δεύτερο ημίχρονο όπου είχε και δυο δοκάρια, ενώ η ομάδα του Τηλυκράτη έμεινε με 10 παίκτες.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ισοπαλία για την ομάδα της Λάρισας μετά τις 11 νίκες και τις 2 ήττες που είχε μέχρι στιγμής, αλλά και ο βαθμός είναι υπερπολύτιμος όπως ήρθε συν το ότι κρατάει τον Απόλλωνα στην κορυφή με 34 βαθμούς.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά άνοιξε το σκορ στο 35′ ύστερα από ωραίο συνδυασμό από τα δεξιά του Παπαδόπουλου με τον Τσελάι και τελικό αποδέκτη τον Περιστέρη ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 71′ ο Σαχινίδης είχε ωραίο σουτ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτες σημάδεψε με σουτ το δοκάρι, ενώ ο Διβανές με εντυπωσιακό βολ πλανέ έξω από την περιοχή στο 80′ είχε την ίδια τύχη. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κτενά με δεύτερη κίτρινη.

Τελικά στο 88′ ο Απόλλων έφτασε στο 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάσου Κυριάκου, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Σαχινίδης, και έτσι η λαρισινή ομάδα επιστρέφει στην βάση της με τον βαθμό της ισοπαλίας και πλέον το μυαλό όλων είναι στην αναμέτρηση της Τετάρτης (25/1) με αντίπαλο την Νίκη Βόλου στην Φιλιππούπολη.

Διαιτησία: Διώτης (Αντωνόπουλος, Τσιλίκας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τζελάι, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Κοντογιάννης, Περιστέρης (80′ Μπαλί), Κτενάς, Σιδέρης (65′ Γεωργάκης), Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος (75΄ Καλογερής).

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος (65′ Μηνάς), Ιορδανίδης (74′ Συράκος), Ανδρέου, Ιβανίδης (81′ Πέντα), Κυριάκος, Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Σουλίδης, Διβανές.

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις