Καυστική ανακοίνωση ΑΟ Σκιάθου, για αναμέτρηση με Άρη Μελ.

Καυστική ανακοίνωση για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη Μελισσατίκων και την ενδεχόμενη διεξαγωγή του την προσεχή Πέμπτη, εξέδωσε η ομάδα της Σκιάθου. Σ’ αυτή κάνει λόγο για τις επαφές που έγιναν προκειμένου να διεξαχθεί ή αναμέτρηση, αλλά και με υπαιτιότητα ποιου δεν έχει γίνει ως τώρα…


τέσσερις φορές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αφήνει υπονοούμενα για τους λόγους που η ομάδα των Μελισσατίκων επιμένει να γίνει η αναμέτρηση την προσεχή Πέμπτη και μεταξύ άλλων εξηγεί για τη στάση που κράτησε η ομάδα της Σκιάθου ως τώρα, ενώ καταλήγει κάνοντας έκκληση για δυναμική παρουσία του κόσμου και μάλιστα με δωρεάν είσοδο.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Ανακοίνωση σχετικά με το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη Μελισσατίκων
Η καινούργια χρονιά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Α.Ο Σκιάθου και αυτό δεν έχει να κάνει με το σημερινό άτυχο αποτέλεσμα με την ομάδα του Πυράσου για το πρωτάθλημα, αλλά με την ενημέρωση μας ότι υπάρχει η πρόθεση να οριστεί το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη Μελισσατίκων την προσεχή Πέμπτη 26/1/17.
Ένα παιχνίδι που μπορούσε να διεξαχθεί βάση προγράμματος εάν η ομάδα του Άρη Μελισσατίκων δεχόταν να ταξιδέψει προς το νησί μας με το θαλάσσιο ταξί από τον Κατηγιώργη, πράγμα που το οποίο είχαμε προτείνει. Ένα παιχνίδι που έχει αλλάξει ημέρα διεξαγωγής 4 ΦΟΡΕΣ με υπαιτιότητα της ομάδος του Άρη Μελισσατίκων. Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να διεξαχθεί την ημέρα και ώρα που ο Α.Ο Σκιάθου επιθυμούσε, όντας γηπεδούχος. Ένα παιχνίδι που στην τελευταία μας επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη Μελισσατίκων είχε βρεθεί η χρυσή τομή να διεξαχθεί την Πέμπτη 2/2/17, ημέρα όπου θα διεξαχθεί και το άλλο εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο Σκοπέλου και τον Γ.Σ Αλμυρού!!!
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους ο Άρης Μελισσατίκων καίγεται να γίνει το παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη και τι αυτό εξυπηρετεί. Αυτό είναι κοινό μυστικό στις τάξεις όλων όσων ασχολούνται με το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Έχουμε κουραστεί να ακούμε βαρύγδουπες δηλώσεις από ανθρώπους που με την πρώτη ευκαιρία μας καρφώνουν πισώπλατα. Χορτάσαμε από λόγια… ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…
Η στάση αναμονής που κρατήσαμε μέχρι τώρα χωρίς να γινόμαστε γραφικοί με συνεχόμενες ανακοινώσεις, γκρίνιες και γλειψίματα, εκλαμβάνεται τελικά ως αδυναμία. Εάν αυτό επιθυμούν κάποιοι τότε να είναι σίγουροι πως θα μας βρουν απέναντι τους. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι ο Α.Ο Σκιάθου σκέφτεται και λειτουργεί πάντα με γνώμονα την διαφάνεια και το καθαρό ποδόσφαιρο.
Για όλους, λοιπόν, τους παραπάνω λόγους και λαμβάνοντας υπόψη ότι σκοπός ‘κάποιων’ είναι να μας υποτιμήσουν, να μας υποβαθμίσουν και να μας εμπαίξουν, το Δ.Σ του Α.Ο Σκιάθου, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές καλούν σύσσωμο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει για ακόμη μια φορά το βροντερό παρών στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άρη Μελισσατίκων, να αποτελέσει τον 12ο και σημαντικότερο μας παίκτη και να δείξει σε όλους όσους μας θεωρούν τελειωμένους τι θα πει «ΣΚΙΑΘΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»… Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ…
ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ
ΣΚΙΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Εκ μέρους του Δ.Σ,
Ο πρόεδρος του Α.Ο Σκιάθου
Γιώργος Μιτζέλος »