Νίκησε αποχή… και Σαρακηνό

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του ο ΓΣ Αλμυρού που επικράτησε εντός έδρας του Σαρακηνού με 4-1, διατηρώντας έτσι τη διαφορά από τους διώκτες του, την οποία θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει στον εξ αναβολής αγώνα που θα δώσει την προσεχή Τρίτη στη Σκόπελο, ολοκληρώνοντας και τυπικά τον α΄ γύρο του πρωταθλήματος….

Το όλο διάστημα μεγάλης αποχής επηρέασε το ΓΣ Αλμυρού, που ήθελε να βρει ρυθμό και γι’ αυτό στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Θ. Θεοδώρου ήταν καλύτεροι, ανεβάζοντας εμφανώς την απόδοσή τους.
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε, ότι τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της αναμέτρησης, σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο.
Από τη άλλη πλευρά και οι φιλοξενούμενοι, που είχαν πολλές απουσίες για διάφορους λόγους, παραδέχτηκαν ότι ο αντίπαλός τους ήταν συνολικά καλύτερος, θεωρούν δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά όχι το σκορ, υποστηρίζοντας ότι δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δυο ομάδων.
Ειδικότερα στο α΄ μέρος ο Σαρακηνός είχε καλύτερη παρουσία και δυο πολύ καλές ευκαιρίες ως το 15′, οπότε και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο σκορ. Ωστόσο, μάλλον οι παίκτες του δεν το πίστεψαν και δεν κατάφεραν να κάνουν το γκολ σ’ αυτό το διάστημα, οπότε θα διαμορφώνονταν διαφορετική εικόνα στην αναμέτρηση.
Το 1-0 έγινε 28′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νασιακόπουλου από πλάγια θέση, στη γωνία της μεγάλης περιοχής και κίνηση στο πρώτο δοκάρι του Κοντοβά, που έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό ήταν κα το σκορ ημιχρόνου.
Το 2-0 ήρθε με κεφαλιά του Πλαβού (58′), με κόρνερ αυτή τη φορά κι εκτελεστή πάλι το Νασιακόπουλο
Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 από παράλληλη σέντρα του Σσαμαρά, σε κατάληξη οργανωμένης προσπάθειας και πλασέ από το ύψος του πέναλτι του Γιάννη Κοντοβά.
Το 3-1για το ΓΣ Αλμυρού έγινε πάλι με κεφαλιά, του Κρανά αυτή τη φορά κι αφού προηγήθηκε σέντρα του Κοντοβά στην κατάληξη ολοκληρωμένης επίθεσης (74′).
Το τελικό 4-1διαμορφώθηκε με σουτ μέσα από την περιοχή του Αραμπατζή κι αφού προηγήθηκε οργανωμένη συνεργασία σε κόντρα επίθεση με τους Κοντοβά, Ακασού, Κοτσιαρίδη και τον Ακασού να κάνει την ασίστ.
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Μακανίκας (46′ Αραμπατζής), Πλαβός Κυριάκος, Ακασού, Κρανάς, Νασιακόπουλος, (72΄Δημουλάς), Ν. Βούλγαρης (60 Παυλίδης) Κοτσιαρίδης, Κοντοβάς.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Σοάρες, Καλαμάτας (75′ Μπλούχος), Τσαγκαράς, Σούδης, Σαμαράς, Κοντοβάς, Μπέικος (83′ Δουλάς), Νιαώτης, Φραγκογιάννης (68′ Ρέλλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις