“Διαστημικός” ο Ολυμπιακός Β. διέσυρε την Ολύμπια Λάρισας

Ένας «διαστημικός» Ολυμπιακός Βόλου, διέσυρε την Ολύμπια Λάρισας με 81-56 και διατηρήθηκε αήττητος στην κορυφή του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν εκπληκτική εμφάνιση και περιόρισαν σε ρόλο κομπάρσου τη λαρισινή ομάδα….

…Με το «καλημέρα» ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 10′ και στο ημίχρονο με 49-17. Οι γηπεδούχες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαν σε εκπληκτική μέρα τις Ταντουρόφσκα, Σουλτάνη και Ζέρβα που σημείωσαν συνολικά 64 πόντους από τους 81 της ομάδας τους. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε και η 17χρονη Χαρά Ντελή.
Η βολιώτικη ομάδα «έπνιξε» με τη ζώνη «3-2» τις Λαρισαίες που παρουσιάστηκαν πολύ νευρικές και άστοχες.
Το β’ μέρος κύλησε στο ίδιο μοτίβο. Η Ολύμπια προσπάθησε ν’ αντιδράσει στην 3η περίοδο, αλλά το εύρος της διαφοράς ήταν τέτοιο που δεν υπήρχε περίπτωση ν’ ανατραπεί. Στην 4η περίπτωση ο Ολυμπιακός Β. και πάλι συνέχισε να …φορτώνει το καλάθι της Ολύμπια και να παίζει άμυνα για …σεμινάριο.
Ο Ολυμπιακός Β. σημείωσε την 14η συνεχόμενη νίκη του και βαδίζει ακάθεκτος προς την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Δεκάλεπτα: 24-8, 49-17, 65-39, 81-56
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Κυριατζίδου, Παγκαλίδου 3, Ντελή 2, Ταντουρόφσκα 27 (5), Σουλτάνη 25 (3 τρ), Νούλα, Αγαγιώτου, Ζέρβα 12, Ζήτη, Αγκάνη, Δημητριάδου 4, Κοτσιάφτη 8.
ΟΛΥΜΠΙΑ (Λότφι): Δημητρέλια, Σουλιώτη 16, Ντούρα, Παπαστεργίου 3, Λιάσκου 10 (1), ΑΣκαρλή, Μαγαλιανίδου 9, Κουτσουνούρη 13 (1), Καλίδη 3

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις