Ο πρώτος σκόρερ του Σαρακηνού Λ. Δενελάβας στο goalpost.gr

Ο Λευτέρης Δενελάβας είναι ένας κεντρικός επιθετικός που έχει πετύχει πολλά τέρματα στην καριέρα του και κάθε ομάδα θα ήθελε να τον έχει στο δυναμικό της. Ο πρώτος σκόρερ των “ροσονέρι”  μίλησε στο goalpost.gr

15325158417 cd96d7e12c o

– Από ποια ομάδα ξεκίνησες και σε ποιες ομάδες έχεις αγωνιστεί;
Ξεκίνησα απ’ την ομάδα του Τοξότη όπου έπαιξα έξι χρόνια και μετά αγωνίστηκα σε Νηλέα, Εθνικό, Ιάσων Άλλης Μεριάς, Θησέα, Πύρασο και Σαρακηνό.

– Γνωρίζουμε ότι αγωνίζεσαι στη θέση του σέντερ φορ, έχεις αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις;
Τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίζομαι αποκλειστικά στη θέση του σέντερ φορ όμως παλαιότερα έχω αγωνιστεί και σε όλες τις θέσεις των χαφ και της επίθεσης.

– Μέχρι τώρα έχεις πετύχει 12 γκολ και χάρισες πολλές νίκες στον Σαρακηνό. Το να πετύχεις γκολ χρειάζεται εμπειρία, τύχη ή συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα ;
Σίγουρα το γκολ χρειάζεται όλα τα παραπάνω, χωρίς αυτά δε γίνεται να σκοράρεις. Χρειάζεται όμως και να έχεις το ένστικτο ή αλλιώς τη ‘μυρωδιά’ που λέμε του γκολ. Είναι κάτι έμφυτο…

– Στον Κυριακάτικο αγώνα πέτυχες το πιο γρήγορο γκολ του πρωταθλήματος. Ποια είναι τα συναισθήματα ενός παίκτη που σκοράρει ;
Σίγουρα ήταν κάτι πρωτότυπο για μένα όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή πιστεύω να πετυχαίνει δύο γκολ στα πρώτα 70 δευτερόλεπτα του ματς..Τη χαρά που σου προσφέρει ένα γκολ σίγουρα δε μπορείς να τη περιγράψεις, θα πω και κάτι που λένε πολλοί και έχουν απόλυτο δίκαιο, όσοι λένε ότι ο έρωτας είναι το απόλυτο συναίσθημα μάλλον δεν έχουν βάλει γκολ.

15973083971 98b2dae5fc o

– Η ομάδα σου ξεκίνησε με υψηλούς στόχους τη φετινή χρονιά. Είστε ήδη φιναλίστ στο κύπελλο ενώ στο πρωτάθλημα έχετε μείνει πίσω από την κορυφή. Είσαι ευχαριστημένος με τη φετινή πορεία ως τώρα ;

Ξεκινήσαμε με πολλές προσδοκίες για το πρωτάθλημα αλλά δεν ανταποκριθήκαμε αναλόγως. Μείναμε αρκετά πίσω και αυτό μας στενοχωρεί. Όμως απ’ την άλλη περάσαμε στον τελικό του κυπέλλου που είναι μία επιτυχία που η ομάδα είχε 20 χρόνια να γευτεί. Ήταν και αυτός ένας απ τους στόχους και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας να τον κατακτήσουμε..

– Φέτος, ο Σαρακηνός άλλαξε προπονητή στη μέση του πρωταθλήματος θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον τωρινό προπονητή σας, αλλά και για τον προσεχή αγώνα με τον Θησέα.
Η κακή πορεία στο πρωτάθλημα έφερε την αλλαγή του προπονητή του κ. Μπράτσου, ενός πάρα πολύ καλού και ελπιδοφόρου προπονητή και το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε ο Θανάσης Ψαρόμπας, ένα παιδί της ομάδας με πάρα πολλές εμπειρίες από ομάδες της Μαγνησίας και εκτός αυτής, που έχει όλα τα στοιχεία και την όρεξη να τα καταφέρει.
Το παιχνίδι με τον Θησέα είναι ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με μια ομάδα που είναι κοντά στη πρώτη θέση, ενώ θα είναι παράλληλα κάτι ιδιαίτερο για πολλούς από εμάς που ήμασταν στην ομάδα της Αγριάς. Θα γίνει μία δυνατή μάχη και ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο απ’ τις κορυφαίες ομάδες στο τοπικό μας ποδόσφαιρο κι ελπίζω να γίνει ένας καθαρός αγώνας όπου θα κερδίσει ο καλύτερος..
Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στο site σας που είναι πάντα κοντά στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις