Δεύτερος ο ΝΟΒΑ στο Κύπελλο καταδύσεων Χειμώνα


Μοιράσου το άρθρο

Στο κλειστό καταδυτήριο του Βόλου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι πρώτοι αγώνες καταδύσεων για το νέο αγωνιστικό έτος 2015 παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων Γ’ και Δ’ κατηγοριών για το θεσμό του Κυπέλλου Χειμώνα.
Στους…

…αγώνες συμμετείχαν 50 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς καταδύτες και καταδύτριες του ΝΟΒΑ να δοκιμάσουν τα νέα αγωνιστικά προγράμματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους.
Μετείχαν οι εξής σύλλογοι: Αργυρούπολη, Αργώ Αθηνών, Αρίων Γλυφάδας, Παναθηναϊκός, Ακαδημία Φυρίγου, Αστέρια Θεσσαλονίκης και ο ΝΟΒΑ με αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 8-3 ετών.
Η ομάδα του ΝΟΒΑ αποτελούνταν από πέντε αγόρια και επτά κορίτσια που κατέκτησαν συνολικά 11 μετάλλια, εκ των οποίων τρία χρυσά, τρία αργυρά και πέντε χάλκινα. Το κύπελλο που παίρνει ο σύλλογος με τις περισσότερες πρωτιές, κατέκτησε η ομάδα του Παναθηναϊκού με πέντε πρώτες θέσεις, ενώ ο ΝΟΒΑ κατέλαβε την δεύτερη θέση. Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες του Βόλου είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Κορασίδες: Καρανάσιου Αλίκη: Πρώτη θέση στο σταθερό βατήρα και στο βατήρα 3μ. και δεύτερη θέση στο βατήρα 3μ. Λαγάρα Ευαγγελία: Τρίτη θέση στο βατήρα 1μ. Μπουραζάνα Κατερίνα: Τρίτη θέση στο σταθερό βατήρα και στο βατήρα 1μ. Σιώρου Ευριδίκη: Τέταρτη θέση στο βατήρα του 1μ. και στο βατήρα των 3μ.
Παμπαίδες: Ρήγας Θεόδωρος: Πρώτη θέση στο σταθερό βατήρα 5μ. και τρίτη θέση στο βατήρα 3μ. Νικολόπουλος Νικόλαος: Δεύτερη θέση στο βατήρα 1μ. Παππάς Αριστείδης: Δεύτερη θέση στο βατήρα 3μ. και τέταρτη στο βατήρα 1μ. Ιωάννου Ελευθέριος: Τρίτη θέση στο βατήρα 1μ. Νικολόπουλος Αλέξανδρος: Συμμετείχε στο βατήρα 1μ.
Παγκορασίδες: Τσοκανάκη Έλενα: Τέταρτη θέση στο σταθερό βατήρα 5μ. και πέμπτη θέση στο 1μ. Στουκογιάννη Μαρία: Όγδοη θέση στο βατήρα 1μ. Μαλακασιώτη Ελευθερία: Συμμετείχε στο βατήρα 1μ.

Ημερίδα πρόκρισης
Παράλληλα με τους αγώνες κυπέλλου πραγματοποιήθηκε ημερίδα πρόκρισης για της Εθνικές ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας όπου οι αθλητές του ΝΟΒΑ είχαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Βαβάλιος Νικόλαος 2ος με 278,55 βαθμούς στην Α’ κατηγορία αγοριών στον βατήρα 1μ. Αγγλογάλος Αναστάσιος 3ος με 304,45 βαθμούς στην Β’ κατηγορία αγοριών στον βατήρα 3μ. Καρανάσιου Αλίκη: 2η με 216,35 βαθμούς στην Β’ κατηγορία κοριτσιών στον βατήρα 3μ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις